Otteluraportit

Supersunnuntailta voitto ja tappio
28.10.2018

Supersunnuntaina nähtiin naisten ja miesten kotipelit Urheilutalolla. Naiset aloittivat sunnuntain omalla ottelullaan Helsinki Volleyta vastaan häviten viisieräisen pelin 2-3 (23-25, 25-23, 25-17, 10-25, 8-15). 

Ensimmäiset pari erää edettiin tasaisesti ja pitkiä palloralleja syntyi puolin ja toisin, kun suoria hyökkäyspisteitä ei tullut. Ensimmäisen erän loppulukemat saatiin kaunisteltua tilanteesta 18-24 tilanteeseen 23-25. Toinen erä meni todella tasaisesti koko ajan ja erän lopun peräkkäiset pisteet toivat erävoiton 25-23.

Kolmas erä oli Hurmoksen selkeää hallintaa omalla syöttöpelaamisella ja hyvillä viimeistellyillä suorituksilla. Neljänteen erään pakka meni sekaisin ja tilanteesta 6-10 tuli nopeasti 6-21 Helsinki Volleyn Roosa Heikkiniemen aloitusvuorolla. 

Viimeinen erä alkoi hyvin tilanteen ollessa 5-2. Helsinki tuli rinnalle ja ohi tilanteeseen 5-8. Siitä ei pystytty rakentamaan erää itselle ja erä vastustajalle 8-15. 

Otteluisäntä K-Market Suvantokadun kauppias Juha Timonen palkitsi parhaina Hurmokselta Jatta Kalajoen ja Helsinki Volleylta Roosa Heikkiniemen. 

Kehityspelaajat Hanna Keskinen sekä Emmi Jalonen kuusikossa koko ottelun tuoden lisävirtaa kentälle. Nea Hämäläinen pelasi myös varman pelin omalla yleispelaajan tontillaan. Yleisöä oli saapunut paikalle 163.

Suora 3-0 voitto miehille

Soppaa ja pannaria jaettiin koko päivän ajan Urheilutalolla, jotta molemmat pelit ovat mielekkäitä katsoa saman päivän aikana. Miehet lopettivat pelipäivän 216 katsojan edessä rutiinivoitolla Nurmon vierailijoista 3-0 (30-28, 25-21, 25-14).

Ensimmäinen erää mentiin tasatahtiin ja Nurmolla oli parin pisteen johto ajoittain. Passari Tuomas Karjalainen jakoi passia tasaisesti ja hyökkääjät saivat tappaa palloa kenttään. Hurmoksella oli eräpallo tilanteessa 24-23, mutta erä pelattiin lopulta 30-28 asti, kun Mikko Suomalainen sai kunnian päättää erän pisteeseen. 

Toinen erä lähti Nurmon komennossa ja tilanne oli enimmillään 15-18. Ville Louhelan ja Fred Musonin pisteiden kautta kääntyi peli tilanteeseen 22-20. Erä lopulta Hurmokselle 25-21. 

Aigars antoi viimeisessä erässä peliaikaa Aleksi Sillanpäälle ja Petteri Härköselle, jotka nauttivat valmentajan luottamuksesta. Viimeiseen erään Nurmo käänsi kuusikon ylösalaisin ja antoi peliaikaa laajalla rintamalla. Omien pisteiden ja vastustajan virheiden myötä tilanne oli pian 20-7. Kolmas erä päättyi tylyihin lukemiin 25-14. 

Ottelun parhaina palkittiin Hurmokselta pelintekijä Tuomas Karjalainen ja vierailta yleispelaaja Mika Mäntylä. Hurmokselta voidaan mainita lisäksi yleispelaaja Ville-Erik Tarkiainen, joka teki viisaita ratkaisuja hyökkäyspäässä ja libero Teemu Silventoinen, joka johti takakentän pelaamista. 

Ensi viikon sunnuntaina 4.11 klo 17.00 naiset kohtaavat kotikentällä LP Vampulan.

#yksihurmos

facebook

instagram