Otteluraportit

Kolme nolla on hyvä olla
18.11.2018

Joukkueiden toinen, mutta ensimmäinen virallinen kohtaaminen sarjakaudella päättyi kotijoukkueen voittoon suoraan komeasti 3-0 (25-21, 25-22, 25-10). 

Ensimmäinen erä lähti tasaisesti käyntiin molemmilla joukkueilla. Erän puolivälissä Hurmoksen naiset alkoivat saada luotua vierailijoihin enemmän pistekaulaa, erityisesti Hurmoksen laitapelaajien tappaessa palloja tehokkaasti lattiaan ja tilanne oli nopeasti 20-15.

Vieraiden keskitorjujan Ella Autereen astuessa syöttöruutuun, tilanne alkoi tasoittua nopeasti Puijon hyväksi, jolloin tilanne oli jo 20-21. Kotijoukkue kesti tämän hyvin loppuun asti ja vastustajan pisteputki saatiin poikki omilla hyvillä ja ennen kaikkea rohkeilla suorituksilla. Erä loppui kotijoukkueen iloksi 25-21.

Toinen erä jatkoi pitkälti samaa kaavaa ensimmäisen erän kanssa, pisteitä tehtiin puolin ja toisin tasaista tahtia. Kotijoukkueelta tehtiin pisteitä laajalta rintamalta, mutta erityisesti liekeissä oli kaksikko Milja Hytönen (7p) – Jatta Kalajoki (6p). Erä ratkesi samalla tavalla, kuin ensimmäinenkin – kotijoukkue painoi vahvasti erän loppuun asti ja päätti rohkeilla ratkaisuillaan erän lukemin 25-22. 

Kolmanteen erään lähtiessä tiesimme, että vastustaja yrittää tulla takaisin otteluun kovempaa kuin aikaisemmissa erissä, joten päätimme, ettei näin tule käymään. Päätimme, että nyt viemme tämän heti kolmessa erässä loppuun. Hurmos ottikin emännän otteet heti kolmannen erän alusta alkaen.

Vastaanoton ja puolustuksen toimiessa pääsi passarimme Jenna Kontkanen heittämään hyökkääjilleen mahtavia passeja, joista hyökkääjien oli helppoa viimeistellä. Tämä näkyi pistetaululla tilanteen ollessa jo 16-10.

Sitten Jenna asteli syöttöruutuun ja alkoi syöttää vieraita kumoon. Jenna upotti loppuerän aikana 4 ässää vastustajan kenttään ja hänen syöttövuoronsa kestikin erän loppuun asti. Ottelupallon ja viimeisen pisteen sai kunnian iskeä Jatta Kalajoki. Ottelun kolmas ja viimeinen erä päättyi suvereenisti kotijoukkueelle 25-10. 

Tänään Hurmos onnistui joukkueena pelin jokaisella osa-alueella. Yleispelaaja Milja Hytönen pelasi mahtavan pelin tehden 19 pistettä kolmeen erään. Myös hakkurin paikalle tullut Jatta Kalajoki säesti hienosti tehden 15 pistettä. Loput pisteet jakautuivat tasaisesti joukkueen kesken.

Kotijoukkueen lataus tämänhetkisen sarjakärjen, viime kauden mestarin kohtaamiseen oli onnistunut. Joukkueiden parhaina pelaajina raati oli valinnut kotijoukkueesta passari Jenna Kontkasen ja vierasjoukkue Puijo Wolleysta libero Anna-Kaisa Kermisen.  

Sunnuntaina superviikonloppu saa jatkoa, kun Hurmoksen naiset saavat vastaansa PuMa-Volleyn klo 13 ja Hurmoksen miehet klo 17 Aitolahden Riennon. Tervetuloa Urheilutalolle kannustamaan molemmat joukkueet jatkamaan voittojen tiellä!

#yksihurmos

facebook

instagram