Otteluraportit

Isku vei pisteet Urheilutalolta
26.11.2018

Hurmos kohtasi sunnuntaina Rantaperkiön Iskun toista kertaa tällä kaudella. Aiemmin kaudella Hurmos haki vieraspelissä tiukan 3-2 voiton, joten tasaista peliä oli odotettavissa kotonakin.

Kuitenkin peli oli ohi jo kolmessa erässä, kun Isku ryösti sarjapisteet itselleen 3-0 (22-25, 27-29, 17-25) voitolla. Mikko R oli reissussa Haminassa, eikä päässyt peliin. Liekö siitä johtunut, että oma peli oli välillä sekaisin kuin Haminan kaupunki.

Ensimmäiseen erään kentälle hakkuri Louhela, passariksi Partion Karpaaseista lainattu Joonas Ryhänen, keskelle Musoni ja Suomalainen sekä yp-osastolle Tarkiainen ja Sprayberry. Kulmaukseen odottamaan Sillanpää, Härkönen ja silmävammastaan toipuva Karjalainen.

Peli alkoi hieman hermostuneen oloisesti ja virheitä tehtiin molemmin puolin, eikä kumpikaan saanut yli kahden pisteen johtoa missään vaiheessa erää. Kunnes tilanteessa 22-22 Isku vei kolme seuraavaa pistettä, Matti Hietasen tehdessä näistä kaksi, ja otti erävoiton.

Toinen erä jatkui samalla tavalla, kuin ensimmäinen. Oma torjunta ei pitänyt ja vastustaja pääsi roiskimaan käsistä helppoja pisteitä. Tilanteessa 12-12 Hurmos yritti tehdä peliin muutosta ottamalla Karjalaisen passarin tontille. Tämä ottikin komean torjunnan ja piristi hieman peliä, mutta tasatilanteessa mentiin jälleen 20 pisteeseen asti.

Sitten ensimmäisen erän tavoin Isku pääsi muutamalla perättäisellä pisteellä 21-24 johtoon, vaan Hurmos heräsi vielä taistelemaan ja kampesi itselleen seuraavat neljä pistettä. Keltainen korttikin vilahti Rantaperkiölle ja erä näytti tulevan sittenkin kotijoukkueelle, mutta toisin kävi. 27-29 takkiin, ja koppiin pohtimaan, kuinka peli tästä vielä käännetään. 

Kuitenkaan viime kohtaamisen kaltaista comebackia ei nähty ja kolmas erä meni helpohkosti vieraille. Koko pelin Hurmosta vaivanneita syöttö- ja vastaanottovirheitä tuli entistä enemmän ja erä 17-25 Iskulle. Edes puolessa välissä erää kentälle tullut Sillanpää ei pystynyt pelastamaan peliä.

Jotkut sanoo, että häviäminen tekee välillä hyvää. Vaikka ei siihen uskoisikaan, niin on Hurmos nyt varmasti valmiimpi keskiviikon Suomen Cup peliin saatuaan alle kovan pelin.

#yksihurmos

facebook

instagram