Otteluraportit

Suomen Cupissa kaatui taas liigajoukkue
30.11.2018

Hurmos ja Tiikerit kohtasivat toisensa Suomen Cup -ottelussa keskiviikkona 28.11. Ottelusta povattiin ennakkoon todella tasaista ja pitkää vääntöä, ja sellaisesta ei jääty paitsi.

Tiikerit ovat mestaruusliigassa kuudentena 14 pisteellä. Hurmos sarjaa alempana neljäntenä 27 pisteellä ja sunnuntaina kärsi kauden avaustappion Rantaperkiön Iskua vastaan puhtaasti 0-3.

Hurmoksen seitsikko: Karjalainen, Louhela, Musoni, Suomalainen, Räsänen, Sprayberry ja Silventoinen.

Tiikereiden seitsikko: Välimaa, Buivids, Leppälä, Hone, Kudrjashovs, Hänninen ja Breilin.

Ensimmäisessä erässä isännät olivat vielä hermostuneena, joka näkyi etenkin syöttöruudussa. Vastustaja pääsi pyörittämään peliä käytännössä kuppinostoista eikä Kokkolan laiturit Kudrjashovs ja Hänninen epäröineet iskeä palloa lavettiin. Hurmos hävisi erän käytännössä vain muutamaan syöttövuoroon. Erä Kokkolaan 20-25.

Toisessa erässä Hurmoksella alkoi syöttö– ja torjuntapeli kulkemaan ja sen vaikutukset olivat välittömät. Sen seurauksena saatiin puolustuksia ja pallot tapettiin kovalla prosentilla.

Vastaanottospesialisti Tarkiainen kävi hyvin palkkaamassa Sprayberryä ja rauhoittamassa peliä. Myös vastustaja sortui virheisiin enemmän kuin ensimmäisessä erässä. Erä kotiin 25-23 Louhelan tappaessa pallon viistoon.

Kolmas erä alkoi samoissa tunnelmissa. Lähes koko erä sideout pelaamista 23-23 tilanteeseen asti, kunnes Hurmos repi tarvittavan eron ja voitti erän 25-23 Sprayberryn lyödessä pallon Buividsin käsistä.

Neljäs erä alkoi hyvin Kokkolan kannalta. He johtivat erän alussa 4-7, kunnes Hurmos iski vielä uuden vaihteen päälle ja johtivatkin peliä jo 16-9 Sprayberryn syöttövuoron avustuksella. Lahti tuli korvaamaan Hännistä ja hänen avullaan Tiikerit kampesivat rinnalle ja ohi voittaen erän 23-25.

Viides erä alkoi jännittyneissä tunnelmissa. Koko erän ajan joukkueet pysyttelivät kahden pinnan sisällä ja jokainen pallo pelattiin kuin se olisi ollut viimeinen. Hurmoksen kolmas eräpallo tuotti tulosta kovaäänisen kotiyleisön kannustaessa ja Hurmos voitti viidennen erän 17-15.

Ottelussa parhaina palkittiin Tiikereiltä Aleksandrs Kudrjashovs ja Hurmokselta Mikko Räsänen.

Ottelun parhaat pistemiehet: Kokkola: Edvarts Buivids 26, Jiri Hänninen 20 Hurmos: Ville Louhela 29, Mikko Räsänen 17.

Hurmoksen vastustajaksi välierissä tulee voittaja otteluparista Hurrikaani-Loimu. Seuraavan pelin Hurmos pelaa vieraskentällä. Ottelun päivämäärää ei ole vielä valittu.

#yksihurmos

facebook

instagram