Otteluraportit

Kolme pistettä naisille Kouvolasta
4.12.2018

Joulukuinen aamu alkoi jälleen naisten ja miesten yhteiskokoontumisella Urkkatalon pihalle, josta matka suuntasi kohti etelää. Bussin suunnaksi navigoitui ensiksi Imatra, jossa tankkasimme pelaajat huippuiskuun maukkailla pöperöillä. Kuvut ravittuina jatkoimme matkaa eteenpäin.

Me naisjoukkueen edustajat jäimme kyydistä Kouvolassa ja miehet jatkoivat vielä Karhulaan kohti päivän koitostaan. Bussissa istumisen jälkeen jalat ja mieli kaipasivat raitista ilmaa ja reippailua, joten lähdimme tarpomaan lumihuntuun peittyneitä Kouvolan katuja pitkin.

Happihyppelyn jälkeen pelivaatteet päälle ja pikkupalaverin kautta saliin tutustumaan tulevaan peliparkettiin sekä pelivälineeseen kahden viikon tauon jälkeen. Yllättäen pallo oli tänäänkin pyöreä ja pomppivainen, väritkin olivat ennallaan, hämyisestä valaistuksesta huolimatta. 

Ensimmäisessä erässä kuusimetsään kirmasivat Emmi, Hanna, Anniina, Nea, Jatta, Milja ja Emilia. Erä alkoi tasaisissa merkeissä, mutta tilanteen 6-6 jälkeen pallo alkoi pomppia Hurmoksen tahtiin ja erä meille 12-25. Koko joukkue onnistui, etenkin vastaanotto oli pomminvarma ja Emmi pääsi pyörittämään peliä toivotulla tavalla. 

Toiseen erään lähdimme samalla seitsikolla. Erä meni kokonaan meidän tahtipuikkoa heilutellessa ja taululle kajahtivat lukemat 16-25. Toisen erän onnistujiin lukeutui hyvin vaihdosta mukaan tullut Maria, joka täräytti mm. ässäsyötön. 

Päävalmentajamme Jani juoksutti kentälle tutut pelaajat kolmannessakin erässä. Kotijoukkue oli sisuuntunut selvästikin pitkän erätauon aikana ja taisteli kolmannen erän voitosta kynsin ja hampain.

Helpotimme vastustajan peliä omilla virheillämme ja erä eteni tasaisesti lukemiin 18-19 saakka. Jatta sai viettää erän loppuun Hurmoksen syöttöruudussa ja vastaanottoa horjuttavien syöttöjen saattelemana niittasimme erän 18-25 ja koko ottelun meille 0-3.  

Parhaana meiltä palkittiin Hanna, vastustajalta pelikentille palannut Sanna Lautamatti. 

Kotimatkalle lähdimme Amarillon kautta, jossa vierähti tovi miehiä odotellessa. 

Päivän positiivisin asia: olemme ensimmäistä kertaa tällä kaudella playoff-viivan yläpuolella! Jee!

Nyt eikun nokka kohti susirajaa ja valmistautumaan tuleviin koitoksiin pelikentillä ja niiden ulkopuolella.

#yksihurmos

facebook

instagram