Otteluraportit

Yksi voitto ja yksi tappio viikonlopun kotisaldo
9.12.2018

Lauantaina naisten joukkue sai laajalti liigakokemusta omanneen LP Viesti Akatemian vastaansa Urheilutalon päiväottelussa. LP Viesti Akatemia oli parempi jokaisella osa-alueella ja vei ottelun nimiinsä suoraan 0-3 (24-26, 19-25, 17-25). Ottelu oli ensimmäinen lokakuun Raision vieraspelin jälkeen, kun Hurmoksen naiset jäivät pisteittä. 

Kuusikossa aloittivat Emmi, Milja, Hannat, Jatta, Anniina ja liberona Emilia. Taustajoukoissa olivat Nea pienen sairastelun ja Henna pikkuvarpaan kolhaisun takia.

Ensimmäistä erää edettiin tasaisesti koko ajan, mutta Akatemia oli hieman edellä ja vei erän jatkopallot lopulta nimiinsä. Erän aikana nähtiin pitkiä palloralleja ja hienoa puolustuspelaamista sekä upeita yksilösuorituksia puolin ja toisin. 

Toiseen erään samalla kuusikolla ja Akatemia otti isomman vaihteen päälle. Tilanne pahimmillaan 8-13 ja pari palloa siitä, Jatan peukalo ottaa osumaa torjuntatilanteessa ja Ella hänen paikalle kentälle. Hurmos kävi 19-18 johdossa, mutta Akatemia vei erän lopun kokonaan itselleen 0-7 ja erä heille. 

Kolmanteen erään uudella energialla ja sitä haluttiin selkeästi viedä neljänteen erään. Johto parhaimmillaan 12-7 Hanna Härkäsen hienoilla kolmella perättäisellä pisteellä. Jenna kävi syöttövaihdossa Miljan tilalla puolessä välissä erää. Akatemia vei erän lopulta selkeästi 17-25. 

Tilastot LP Viestin tekemänä:

Karelian Hurmos: Hanna Keskinen 11/+1, Milja Hytönen 10/-3, Hanna Härkänen 8/+7

LP Viesti Akatemia: Pilvi Kettunen 15/+13, Netta Laaksonen 12/+7, Saana Lindgren 11/+5, Arita Ternava 6/+2

Markkinapäivänä yleisöä oli saapunut paikalle 115 henkilöä.

Rutiinivoitto 3-0 miehille

Sunnuntai-illan otteluun vastaan asettui VaLePan miesten ykkössarjajoukkue ja Hurmos klaarasi pelin 3-0 (25-11, 25-22, 25-16). Ottelussa oli hieman isät vastaan pojat -ottelun mentaliteettia alkuhetkistä lähtien, mutta ottelun edetessä ei peli avauserän tapaan niin selkeästi tullut. 

Ensimmäisen erään kentälle lähti Tume, Mikko ja Jeff yleispelaajiksi, Fred ja Mikko keskelle, Ville ja liberona hääräsi Ville-Erik. Teemu paranteli nilkkaansa ja jakoi viisaita neuvoja apuvalmentajana.

Yhtä maalia pelattiin ensimmäisessä erässä ja peli enteili uskomattoman nopeaa iltapuhdetta Hurmoksen miehille. Hyvien hyökkäysten ja syöttöjen sekä puolustuspelaamisen myötä vastustaja sai vain 11 pistettä ensimmäiseen erään.  

Sama kuusikko jatkoi Hurmoksella, samalla kuitenkin vastustaja korjasi rivejään paremmaksi ja päättivät aloittaa pelin nolla nollasta. Tämä näytti tehonneen, kun VaLePa tosissaan alkoi taistelemaan pisteistä ja onnistui syöttötyöskentelyssään, kun Ville piipahti välillä vastaanottorintamassa. Erää oltiin tarvittavan verran edellä ja Ville sai kruunata erän viimeisen pisteen. Erä meille 25-22. 

Viimeisessä erässä Hurmos meni taas omalla pelaamisella eteenpäin eikä antanut vastustajalle mahdollisuuksia. Tasoero näkyi joukkueiden välillä ja Hurmos vastasi paremmasta tekemisestä. Aleksi tuli loppuerästä Jeffin paikalle ja erä kotiin 25-17. 

Tilastot pöytäkirjasta:

Karelian Hurmos: Ville Louhela 15, Jeff Sprayberry 9 ja Mikko Suomalainen 8.

VaLePa: Tatu Vuorenmaa 11, Juuso Tulonen 7 ja Paavo Kaski 3.

Yleisöä oli paikan päällä 153 katsojaa ja parhaina pelaajina palkittiin Hurmokselta Jeff ja vastustajan puolelta Tatu Vuorenmaa. Pelin päätyttyä järjestimme yhteisen lämminhenkisen joulupuurohetken talkoolaisten ja pelaajien kesken. Suuret kiitokset talkoolaisille, jotka mahdollistavat muun muassa ottelutapahtumien rakentumisen. 

Vuoden 2018 viimeinen kotipeli on naisilla lauantaina 22.12 klo 15 Kuortaneen saapuessa Urheilutalolle. Vielä ehtii silloin hakemaan fanituotteet pukinkonttiin!

#yksihurmos

facebook

instagram