Otteluraportit

Mahtava 3-0 voitto naisille!
19.1.2019

Tärkeän tuplapeliviikonlopun ensimmäinen osa Raision Urheilijoita päättyi suoraan 3-0 (26-24, 25-23, 25-18) voittoon. Urheilutalolle katsojia oli saapunut 133 henkilöä kirpeästä pakkassäästä huolimatta.

Peliin lähdettiin jälleen hieman epätyypillisellä kuusikolla: Jalonen, Kalajoki, Härkänen, Keskinen, Hämäläinen, Kastarinen ja libero Sieviläinen.

Päävalmentaja Huoponen korosti ennen ottelua erien alkujen tärkeyttä ja kuusikko vastasi siihen huutoon. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja pieni pistekaula saatiin aikaiseksi hyvillä omilla suorituksilla. Hyvän vastaanoton ja hyökkäysratkaisujen myötä eräpallo saatiin tilanteessa 24-20. Raisio kiri tasoihin ja erä päättyi heidän virheeseen 26-24.

Hyvällä sykkeellä toiseen erään ja oman pelin hallinnalla päästiin niskan päälle. Erän puolivälissä vastustaja nousi tasoihin meidän virheiden saattelemana. Nea Hämäläinen oli loppuerän sankari neljällä peräkkäisellä pisteellään lyöden käsistä kelloon, ykkösrajaan ja pussinpohjalle. Erä kotiin 25-23.

Yksi piste varmistettu, mutta se ei tietenkään tytöille riittänyt. Pienen erätauon kautta kolmanteen erään ja homma jatkui samalla tavalla kuin kaksi ensimmäistäkin erää. Hyvällä suunnatulla syötöllä vastustajan vastaanottoa rikki ja järkevillä omilla suorituksilla tilanne parhaimmillaan 21-13. Ottelun loppu tarkasti kotiin ilman pelin hallinnan herpaantumista ja erä meille 25-18.

Erittäin arvokkaat kolme pistettä saavutettu hankalasta vastustajasta. Pelin kaikki osa-alueet toimivat erinomaisesti ja heikointa lenkkiä ei ollut. Jokainen pelaaja loisti pelipaikallaan ja osa pelasi kauden parhaimman pelinsäkin, mistä kertoo ottelun lopputulos.

Ottelun parhaina palkittiin Hurmokselta pelintekijänä palloa tasaisesti jakanut Emmi ja vastustajalta takakentän johtaja Fanni Kouki. 

Sunnuntaina 20.1 klo 13 naisilla peli Jujua vastaan ja miehet jatkaa peliä TuTo Volleyta vastaan klo 17. Kaikki Urheilutalolle kannustaa pisteet kotiin!

#yksihurmos

facebook

instagram