Otteluraportit

Isku parempi viisieräisessä trillerissä
2.2.2019

Lauantai-iltana Urheilutalolle olivat saapuneet Tampereen tytöt, jotka toivat samalla passarimme Emmin mukana. Onneksi seurojen yhteistyö on parhaimmillaan näin hienoa, mutta siitä huolimatta naiset hävisivät erittäin tasaisen viisieräisen pelin Rantaperkiön Iskulle 2-3 (25-19, 27-29, 25-27, 25-19, 12-15).

Uusi vahvistuksemme Elli-Noora Hiltunen oli aloittavassa kuusikossa Jalosen, Hämäläisen, Härkäsen, Minkkisen, Kastarisen ja Sieviläisen kanssa. Elli otti joukkueen ohjaksiin heti ensimmäisessä erässä ja takoi siihen seitsemän pistettä, kun koko otteluun lukemat oli 29 pistettä. Erä alkoi hieman hapuillen ja vastustaja johti jopa 4-11, mutta hyvällä hyökkäyspelillä tasoihin 19-19 ja siitä erä kotiin 25-19. Valitettavasti vastustaja sai 10 pistettä omilla virheillämme.

Toiseen erään samalla kokoonpanolla ja alusta alkaen tasaisesti mennään. Pitkiä palloja ja pisteet eivät helpolla tule. Vastustaja hieman ongelmissa ajoittain meidän syötön kanssa, mutta puolustaa palloja peliin ihmeellisistä paikoista sekä asennoista. Tilanteessa 9-10 nähtiin ottelun pisin palloralli, joka sisälsi paljon upeita puolustuksia ja piste päättyi Nean rullalyöntiin keskelle kenttää. Isku vei toista erää jo 16-20, mutta rinnalle noustiin ja eräpallo oli tilanteessa 27-26, jonka Isku vei ja loput pallot. Yleisölle maukkaita palloja ja erä Iskulle 27-29.

Pitkän erätauon jälkeen uutta pökköä pesään. Hyvä meininki saatiin 13-7 asti ja Isku aloitti kirin. Henu teki erään viisi pistettä ja syöttövuorollaan sai eroa vastustajaan. Isku kaivoi vielä taistelutahtoa ja loppuerä mentiin tasapistein. Jälleen Hurmoksella oli eräpallo tilanteessa 25-24, kuitenkin Isku vei kolme seuraava pistettä vieden erän 25-27 ja varmisti yhden pisteen Tampereelle vietäväksi. 

Neljännen erän alku jälleen hyvällä draivilla ja Anniina erän hahmona. Tylyjä torjuntoja, jotka saavat vastustajalle aikaiseksi harmaita hiuksia. Puhelinkoppien ja satasten myötä johdettiin jo 15-9, mutta Isku kaivaa rinnalle ja ohi tilanteeseen 17-19. Hurmos aikalisälle ja seuraavat kahdeksan pistettä kotiin ja erä meille 25-19. 

Viimeinen erä kertoo kummalle matkaa kaksi pistettä. Hyvä alku jälleen 3-0, pian tilanne kuitenkin 4-5. Vastustajan virheillä mennään 9-5 johtoon. Taas tasoissa 10-10 ja vielä pari pistettä johtoon 12-10. Iskulle tulee hyvä rotaatio ja syötöllä murskaa loppuerän meiltä vieden erän 12-15 ja koko pelin 2-3. 

Otteluisäntä Kulhon Lava valitsi parhaat pelaajat ja kotijoukkueelta palkittiin upean pelin heti kättelyyn pelannut Elli-Noora Hiltunen, joka selkeästi toi joukkueelle ryhtiliikettä hyökkäykseen. Vastustajalta parhaana palkittiin 20 pistettä laidasta takonut Camilla Lehto. 

Urheilutalolle oli saapunut hienosti 162 katsojaa ja seuraava naisten kotiottelu on sunnuntaina 10.2 klo 13.00 KoLe-57 vastaan. S-etukortilla pääsee otteluun kaksi yhden hinnalla. 

#yksihurmos

facebook

instagram