Otteluraportit

Karhula vei kaksi pistettä mukanaan Kotkaan
4.3.2019
Vaikea vastus Hurmokselle saapui sunnuntain otteluun Kuopion suunnalta, taskussaan 3-2 voitto Maaningan Mahdista. Hurmos vieraili Karhulassa syksyllä napaten matkaansa 2-3 voiton, nyt oli KaVen vuoro kuitata vierasvoitto samoin numeroin.
 
1.ERÄ
 
Hurmos: Karjalainen, Louhela, Sprayberry, Sillanpää, Musoni, Suomalainen, Tarkiainen (L)
KaVe: Väänänen, Rastamo, Määttänen, Korhola, Lehtonen, Lepistö, Rezai (L)
 
Muutamalla omalla virheellä ja kaverin pisteellä tilanne oli nopeasti 0-3 eikä otteluun saatu aina haluttua hyvää starttia. Hurmos kuitenki heräili pikku hiljaa erän edetessä ja siirtyi 14-11 johtoon, jonka jälkeen vierasjoukkue turvautui aikalisään. Vastaanoton hieman takkuillessa KaVen torjunta/puolustuspeli oli hyvällä tasolla eikä Hurmos saanut hyökkäyspuolella kaivattuja tehoja irti. Ensimmäinen erä kääntyi vieraiden eduksi 22-25.
 
2. ERÄ
 
Ainut vaihto aloituskuusikoihin tapahtuu Hurmoksen puolella, kun Räsänen ottaa Sillanpään paikan kentällä.
 
Erä alkaa tasaisissa merkeissä ja Hurmos haluaa väkisin pitää KaVen mukana syöttövirheillä. Musoni torjuu Korholan ja tilanteeksi 10-11. Korhola tulee hyökkäyksestä alas suoraan Fredin torjuman pallon päälle ja vääntää nilkkaansa, Piipari ottaa Korholan pelipaikan kentällä.
 
Erän lopussa Määttänen ottaa muutaman komean torjunnan ja Piipari hakee roiskepallon Gibamaisesti kentän ulkopuolelta, hyvällä taistelulla KaVe hoitaa toisenkin erän nimiinsä 23-25.
 
3. ERÄ
 
Samoilla miehillä jatketaan pitkän erätauon jälkeen, Piipari Korholan tilalla KaVella.
Omalla varmalla pelillä ja vastustajan virheiden myötä tilanteeksi 9-3 erän alkuun. Syöttö/vastaanottopelin parantuessa oma pelaaminen helpottui huomattavasti ja myös Hurmoksen puolelta kaivettaan muutamia puolustuspallo peliin.
 
Etumatka pysyy koko erän ajan ja numerot 25-17 Hurmokselle. Erästä huomioitavaa Kotkan jalkapalloihmeen terävä potku, pallo kattorakenteisiin ja muistoksi keltainen kortti. Sakkokassa kiittää!
 
4. ERÄ
 
Neljänteen erään tarkoitus oli vaihtaa Härkönen Suomalaisen tilalle, mutta aloituslipukkeen täyttämisessä oli jotakin vaikeuksia. Loppujen lopuksi Härkönen oli yleispelaajan paikalla ja Räsänen keskitorjuja. Härkösen yleispelaajadebyytti ei kauan kestänyt, kun Sillanpää vaihdettiin verkkokierrokselle sisään. Vastustaja saattoi hieman hämääntyä kyseisestä taktiikasta, erä tuli helposti 25-14 kotiin. Räsäselle puhtaat paperit keskitorjujapestistä.
 
5. ERÄ 
 
Palataan normaaliin peluutukseen, Härkönen keskelle ja Räsänen yleispelaajaksi. 
Erä alkaakin hienoisessa Hurmos-hallinnassa, mutta taistelusieluinen KaVe kaivaa palloja peliin ja kampeaa itsensä tasoihin, ohi ja kohti otteluvoittoa. Viimeinen erä vieraille lukemin 14-16.
 
Ottelun parhaina pelaajina palkitaan molempien joukkueiden hakkurit, Louhela ja Rastamo.
 
Tästä ottelusta täytyy ottaa oppia tulevia playoff-pelejä varten. Runkosarjaa on vielä yksi ottelu jäljellä, sunnuntaina 10.3 klo 17 NaPa saapuu Urheilutalolle. Playoff-kenraalissa kentälle saapuu varmasti ärsytetty Hurmos, joka ei anna tuumaakaan hengitystilaa vierailijoille. 

#yksihurmos

facebook

instagram