Otteluraportit

Tulevalle viikonlopulle jäi naisille ja miehille panosta!
8.4.2019

Viikonloppuna lauantaina naiset starttasivat aamulla 7.30 kohti Rovaniemeä, kun iltapeli saatiin lopulta sovittua alkavaksi 20.30. Menomatkalla oli bussissa hyvä fiilis ja kaikki valmiina voittamaan kotijoukkue. 

Ensimmäinen erä vietiin tyylikkäästi, kuitenkin erän loppuhetkillä kapteenimme Hanna Härkänen loukkasi pohjettaan ja joutui väistymään vaihtopenkin puolelle. Kotijoukkue paransi pelaamistaan ja vei loput erät itselleen sekä ansaitsivat kauden ensimmäisen vapauttavan voittonsa. 

Tarkempaa otteluraporttia kommentteineen Woman Volleyn sivuilta. http://www.womanvolley.fi/otteluennakot-ja--raportit/otteluraportti-voitto-kruunasi-wovon-lauantai-illan 

Tulevana lauantaina naisten viimeinen peli Puijo Wolleyta vastaan klo 17 Pohjantien koululla. Innokkaimmat fanit pääsevät lähtemään pelaajien kanssa samalla bussilla ja teidän tukea tarvitaan!

Lähtö Urheilutalolta 13.30. Matkan hinta 10€/hlö ja paluu Joensuuhun ottelun päätyttyä. Ilmoittautumiset info@karelianhurmos.fi tai Krista Mehtonen, puh. 044 0404 283.

Miehille elintärkeä piste Helsingistä

Vantaa Ducks isännöi poikkeuksellisesti kotiotteluaan Helsingissä legendaarisessa Töölön Kisahallissa, kun Vantaan Lumon liikuntahalli ei ollut heidän käytettävissä. Kotijoukkuetta ei näyttänyt pelipaikan vaihdos häiritsevän, kun korjasi itselleen molemmista peleistä kaksi voittoa. 

Hurmoksen miehet matkasivat peliin vihdoin koko rosterillaan ja veivät ensimmäisen erän. Toisen ja kolmannen vei kotijoukkue, mutta neljännen Hurmos puristi itselleen sekä sai tärkeän pisteen kotiviikonlopun koitosta varten. Viides erä kotijoukkueelle 15-11.

Pelin kattavaa otteluraporttia Ducksien sivuilta: http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/vantaa-ducks-varmisti-voitolla-hurmoksesta-mestaruusliigan-karsintasarjan-voiton/

Viikonloppuna pelataan lauantaina 13.4 klo 17 tärkeä peli Kykyä vastaan ja sunnuntaina 14.4 klo 15 vastassa on ankkalauma viimeisen kerran. Silloin ratkotaan mahdollisuus anoa liigapaikkaa ja 1-sarjan mestaruus! Tervetuloa nauttimaan maakunnan parhaasta lentopallosta!

Molemmat pelit pääsee katsomaan kimppalipulla 20€/15€, myös normaalilla yksittäisen lipun hinnalla näkee pelit. 

Live-lähetykset Hurmoksen peleissä

YouTube muutti mobiililivestriimauksen määritelmiä ja kanavalla tulee olla 1000 tilaajaa, joten tästä syystä emme pystyneet näyttämään viime viikonlopun pelejä YouTuben kautta.

Ratkaisuna turvauduimme Facebookiin viime viikonloppuna. Ymmärrämme kumminkin, että kaikki eivät sinne ole kirjautuneet. Jotta livet mahdollistuu jatkossa esimerkiksi YouTuben kautta, kannattaa käydä laittaa meidän kanava tilaukseen ja pysytte mukana muissakin kuvioissa. https://www.youtube.com/channel/UCMnNQ6OVP6bADLRYl4E2FhQ?view_as=subscriber

Live-lähetykset ratkaisupeleistä lähetetään viikonloppuna Twitchin kautta eli laita HurmosTV seurantaan https://www.twitch.tv/hurmostv kautta.

#yksihurmos

facebook

instagram