Otteluraportit

M1 Hurmos- Kuortane
19.9.2017

3-0 (25-22, 25-18, 25-16)

Karelian Hurmoksen seurahistorian ensimmäiset viralliset sarjaottelut pelattiin viikonloppuna. Aina kauden alla on ylimääräistä jännitettä. Toisaalta kaikki odottavat pääsevänsä tositoimiin. Jännitystä tuottivat vielä perjantai-iltana, että pelaajilla on paidat oikeilla nimillä. Olihan Kuopiossa vielä nähty mm. sellaisia miehiä kuin Petruzevits ja Looaela ja Petrusevicsillä naisten mallin pelipaita. Mutta niin vain kaikki saatiin valmiiksi.

Hurmos on uudistanut ottelutapahtumaa Urheilutalolla tuomalla joukkueet lähemmäs katsojia. Tämä sai kiitosta kaikilta ja myös yleisön syttymään mukaan. Liekö pelaajien siirtyminen lähemmäksi yleisön syleilyyn ollut yksi syy tähän??

Miehet saivat historialisessa ottelussa vastaansa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen. Hurmos kaatoi omalla tasapainoisella esityksellä nuoren joukkueen, mutta Kuortane näytti, että se tulee olemaan kaudella varteenotettava vastustaja kenelle tahansa. Joukkueessa on kolme yli kaksimetristä pelaajaa, jotka varmasti tulevina vuosina kiinnostavat seuroja.

Joukkueen kokenein pelaaja, Aivars Petrusevics näytti pelissä että hän on vielä kelpo pelimies. Hurmoksen vastaanotto- ja torjuntapelaaminen toimivat hyvin. Syöttövirheitä tuli vielä paljon.

Sunnuntai-illassa, koko joukkueen perusvahvan esityksen lisäksi, nostivat päätään Mikot Räsänen ja Suomalainen. Nuori Outokummun Partion kasvatti näytti torjunta- ja hyökkäysvoimaansa ikätovereitaan vastaan. Mikko osoitti jo Kuopiossa olevansa vaikea ohitettava verkolla. Toinen Mikko, se Suomalainen, 199cm, puolestaan pelasi eilen ensimmäisen ykkössarjan ottelunsa, ja pelasikin ihan kelpo ottelun. Karhulan Veikoista Hurmokseen siirtynyt 22-vuotias Suomalainen tuli Joensuuhun nimenomaan kehittymään pelaajana. Hänellä on kaksivuotinen sopimus seuran kanssa.

Joukkueen kapteenit kaudella 2017-2018 ovat Sähkö- Saarelaisen kummipelaaja Miikka Räsänen ja varakapteenit Karjalaisen kummipelaaja Tuomas Karjalainen ja Joonas Ryhänen

Hieno sunnuntai takana, seuralle samana päivänä kuusi sarjapistettä. Tästä hymyssä suin seuraavaan peliin. Hurmoksen miehet pääsevät jatkamaan kautta jo heti ensi lauantaina Kyky Betsetiä vastaan. Naiset taas puolestaan pääsevät (joutuvat treenijaksolle), sillä seuraava ottelu on vasta 7.10.2017 Suomen Cupin ottelu Kuopiossa. Ja voi olla, että jo alkuviikosta uutisia pukkaa.

#yksihurmos

facebook

instagram