Otteluraportit

Raportti | Hurmos - Tiikerit 6.10.
7.10.2019

Hurmoksen kauden toiseen peliin lähdettiin ennakkoon selkein tavoittein – voitto. Viime pelin jälkeen Aigarsin tavoite oli hyvä treeniviikko ja Tiikereiden kaato. Sen perusteella, millaisia otteita  Hurmokselta kentällä nähtiin, on treeniviikko varmasti ollut hyvä. Puhdas 3-0 (25-22, 25-19, 25-19) voitto kertoo siitä, että joukkue on iskukykyinen jokaisella paikalla. Ducks- pelin alkujännitykset oli toden teolla karisteltu, eivätkä Tiikerit saaneet paljoakaan mahdollisuuksia.

 

Heti ensimmäisestä erästä lähtien Hurmos oli niskan päällä. Syöttö toimi todella hyvin ja Hurmoksen uusin pelaaja Petter Østvik (7,+2) sai myös näyttämään osaamistaan. Täydellä kokoonpanolla pelannut Hurmos voitti erän pistein 25-22.

 

Toinen ja kolmas erä olivat hyvin samanlaisia. Hurmos oli piirun verran parempi oikeastaan jokaisella osa-alueella ja tulos heijastaa samaa kuvaa. Kaksi viimeistä erää päättyivät molemmat 25-19 sinetöiden kauden ensimmäiset sarjapisteet Hurmokselle!

 

Joukkueen parhaana palkittiin Bjarne Huus (14,+9), joka pelasi kaikin puolin ehjän pelin vastaanottaen ja puolustaen hyvin. Joukkueen kantaviin voimiin kahden ensimmäisen pelin perusteella lukeutuvan Bjarnen komentit pelistä olivat postitiiviset: ”- näytimme tänään yleisölle, että meidän pelejä kannattaa tulla katsomaan, paransimme ensimmäisestä pelistä paljon.”

 

Taktisista muutoksista Hurmoksen päävalmentaja Aigars Birzulis mainitsi Ville Louhelan siirtämisen yleispelaajan paikalle. Muutos toimi varsin hyvin, Louhela teki 14 pistettä ja otti varsinkin erien lopuissa roolia ja yleisön haltuun. Myös toimiva tuplavaihto nähtiin, kun jenkkipassari Kyle Foley päästettiin Mikko Räsäsen kanssa irti. Laajasta rosterista löytyy siis vaihtoehtoja vaikka kuinka.Lähitapiola pisteet:

 

3 Matiss Gabdullins Karelian Hurmos

2 Bjarne Huus Karelian Hurmos

1 Ville Louhela Karelian Hurmos

 

Prolibero palkinto

Niklas Breilin, Kokkolan tiikerit

#yksihurmos

facebook

instagram