Otteluraportit

Raportti | Hurmos - Hurrikaani 1.11.
2.11.2019

Perjantaina Hurmoksen vieraaksi saatiin Itä-Suomen kiertueellaan Loimaalta Hurrikaanin joukkue. Alkukauden vahvasti aloittanut Hurrikaani oli etukäteen kova vastustaja. Etukäteisoletukset pitivät todellakin paikkansa, sillä vähillä virheillä pelannut vierasjoukkue voitti ottelut erin 3-0 (19-25, 19-25, 19-25).

Ottelun kaikki erät toistivat samaa kaavaa. Vaikka pääosin pelattiin tasaisesti, oli Hurrikaanin suorittaminen hieman laadukkaampaa. Hurmoksen päävalmentaja Aigars Birzulisin mietteet pelistä: ”Hurrikaani on todella hyvä joukkue joka pystyy hakemaan ratkaisuja joka paikalta. Nyt Matissin sivussa ollessa joudutaan kokeilemaan uusia kokoonpanoja ja tänään esimerkiksi Bjarnen lähtö passarin vierestä ei toiminut.”

Hurmokselta parhaana palkittiin hakkurina onnistunut Ville Louhela. Villen mukaan Hurrikaanin voittaakseen, pitäisi kuitenkin onnistumisia tulla muiltakin pelaajilta: ”Vielä ei olla saatu sellaista peliä, jossa kaikki onnistuisivat. Kärkijoukkueita vastaan pitäisi saada kaikki pelaamaan hyvin.”

Hurmoksen kausi jatkuu vieraspelikierroksella Lakkapäätä ja Tiikereitä vastaan. Tärkeistä peleistä kullanarvoiset sarjapisteet ovat tiukassa, mutta omalla tekemisellä Hurmokselle on varmasti tarjolla hyviä asetelmia myös sarjataulukossa.

Parhaat pelaajat:

Hurmos – Ville Louhela
Hurrikaani – Sakari Mäkinen

Lähitapiola pisteet:

3 pistettä – Antti Ropponen, Hurrikaani
2 pistettä – Tapio Toiviainen, Hurrikaani
1 piste – Ville Louhela, Hurmos

Prolibero

Jesse Mänrtylä, Hurrikaani

#yksihurmos

facebook

instagram