Otteluraportit

Raportti | Hurmos - Etta
6.12.2019Torstaina ennen kuin päästiin hiljentymään itsenäisyyspäivän viettoon oli Karelian Hurmoksella vielä yksi koitos Oulun Ettaa vastaan. Mielenkiintoiset asetelmat sarjataulukossa loivat etukäteen jännitystä ja panosta illan otteluun. Kolmella pisteellä Hurmos nousisi Ettan kanssa tasoihin ja sarjataulukon seitsemänneksi. Kuten illan pelissä nähtiin, oli Hurmoksen joukkue valmiina vastaamaan haasteeseen ja kolme sarjapistettä jäi Joensuuhun eräpisteillä 3-1 (25-18, 25-18, 28-30, 25-22).

Vahvasti hyökännyt Hurmos aloitti pelin vahvasti voittaen kaksi ensimmäistä erää keskitorjuja Eugene Stuartin johdolla. Pitkän erätauon jälkeen keskittyminen herpaantui ja äärimmäisen tiukka kolmas erä kääntyi vierasjoukkueelle. Hyvää kuvaa kotijoukkueen henkisestä lujuudesta kertoo kuitenkin se, että oma peli saatiin neljänteen erään kasaan. Ottelun parhaana palkitun Stuartin kommentit ottelusta: ”Tiedetään, että voidaan voittaa, jos saadaan siirrettyä hyvä tekeminen harjoituksista pelikentälle. Joukkue menetti keskittymisen tauolla, mutta muutimme asioita neljänteen erään ja se oli voiton avain.”

Tärkeät kolme pistettä siis kotijoukkueelle ja hyvää itseluottamusta vieraspelikierrokselle Hurrikaania ja Ducksia vastaan. Hurrikaani on etukäteen todella vahva vastustaja ja tason mittaus liigan kärkeä vastaan. Vantaa Ducks taas on sarjataulukossa päävastustajia ja pisteet Lumo-hallista olisivat tärkeitä.

Parhaat pelaajat:

Hurmos – Eugene Stuart
Etta – Jan Helenius

LähiTapiolan pisteet
3 Eugene Stuart Hurmos
2 Jan Helenius Etta
1 Ville Louhela Hurmos

Prolibero
Ville- Erik Tarkiainen Hurmos

#yksihurmos

facebook

instagram