Otteluraportit

Lakkapää kaatui Nurmeksen kotiottelussa
3.2.2020

Raportti | Hurmos - Lakkapää 2.2.2020

Sunnuntaina pelattiin tuplaviikonlopun toinen osaottelu Nurmeksessa. Maakuntaottelu toi mestaruusliigalentopalloa ymoäri Pohjois-Karjalaa ja tunnelma oli tämän mukainen. Ennakkoon Hurmos oli sarjataulukon mukaan ennakkosuosikki. Lakkapää majailee sarjataulukon viimeisenä ja Hurmos yhden sijan ylempänä. Jumbokamppailusta huolimatta ottelusta oli lupa odottaa hyvätasoista, sillä pelipäälle sattuessaan molemmat joukkueet voivat haastaa kenet tahansa.

Ottelu alkoi Hurmoksen tahtiin. Vaikka eräpisteet olivatkin tiukat, oli Hurmos vahvempi erityisesti ratkaisupalloissa. Myös toinen erä kääntyi Hurmokselle Mikko Räsäsen johdolla ja erät 2-0. Pitkältä erätauolta vieraat saivat energiaa komanteen erään. Hurmokselle sattui virheitä, jotka maksoivat tiukasti 23-25 päättyneen erän. Viimeinen ja neljäs erä venyi puolestaan yli kolmenkymmenen pisteen. Ratkaisua sai hakea toden teolla, onneksi sellainen löytyi ja täydet kolme sarjapistettä jäivät Hurmokselle.

Hurmoksen parhaana palkittiin tänään Mikko Räsänen:

”Aika hyvä kasvojen puhdistus eiliseen. Uudella areenalla saatiin hyvä fiilis tähän päivään. Koko päivän oli sellainen fiilis, että on kiva päästä pelaamaan ja näyttämään ettei ole kuin työtapaturma.”

Päävalmentaja Aigarsin kommentit:

”Pitkän erätauon jälkeen emme pelaa hyvin. Teimme typeriä virheitä, syöttövirheitä. Emme pelanneet yhdessä. jos haluamme pelata paly offs pelejä, meidän täytyy pelata paremmin. Me tarvitsemme johtajaa.”

Vierasjoukkueen päävalmentaja kuvaili joukkueen vaikeuksia seuraavasti:

”Me olemme alkaneet kutsumaan joukkueen sisällä, että on käynnissä Lakkapään oma roadshow. Että, mitä tahansa voi tapahtua, ei koskaan tiedä.”

Hurmoksen kausi jatkuu lauantaina 8.2. kotipelillä Raision Loimua vastaan. Playoff-paikka häämöttää voiton myötä vain kolmen pisteen päässä, joten latausta otteluun ei puutu. Iloitaan siis hetki voitosta ja aletaan keskittymään seuraaviin haasteisiin.

LähiTapiolan pisteet
3 Räsänen Hurmos
2 Fathers Lakkapää
1 Foley Hurmos

PROlibero
Tarkiainen Hurmos

Parhaat
Hurmos, Räsänen
Lakkapää, Fathers

#yksihurmos

facebook

instagram