Otteluraportit

Tärkeät kolme pistettä Urheilutalon lauantai-iltapäivässä
8.2.2020

Hurmos - Loimu 3-1

Tärkeä kotiottelu Raision Loimua vastaan taisteltiin lauantaina 8.2. Joensuun Urheilutalolla. Voitolla Hurmos siirtyi entistä tiukemmin kiinni pudotuspelipaikkaan. Tilanne on kuitenkin tiukka neljän joukkueen ollessa vain kolmen pisteen päässä toisistaan. Paremmuusjärjestyksen ratkeaminen jää siis aivan kauden viime metreille.

Erin 3-1 päättynyt ottelu antoi maistiaisen lentopallon arvaamattomuudesta. Toista erää lukuunottamatta kaikki erät menivät kahden pisteen erolla ja viimeistä ratkaisevaa erää pelattiin yli kolmeenkymmeneen pisteeseen asti. Kotijoukkueen kannalta onneksi ottelu kääntyi puhtain sarjapistein Hurmokselle. Pudotuspelipaikan kannalta voitto oli äärimmäisen tärkeä ja lisää uskoa omaan tekemiseen ja voittamiseen.

Joel Laakso Raision Loimu:

”Aika vuoristorata fiilis jäi. Suttailtiin paikkoja ja aika paljon virheitä. Sellainen jäi fiilis.”

Ville - Erik Tarkiainen Karelian Hurmos:

”Olen samaa mieltä Joelin kanssa, että aika vuoristoratahommaa se on. Täytyy antaa loimun pojille aika propsit. Ne tulivat aika kovalla syötöllä. Siinä me hävittiin, vaikka voitettiin. Hävittiin syöttöruudussa. Vastaanoton kanssa oli ongelmaa. Torjuntapeliin pitää olla tyytyväinen.”

Päävalmentaja Vuorinen Raision Loimu:

”Ottelun alussa meidän vastaanotto-hyökkäys ei toiminut hyvien nostojen jälkeen syöttö-torjuntapuolustus toimi. Tiedettiin mitä kaveri tekee. Sen jälkeen ottelun kuva kääntyi. Meidän vastaanotto- hyökkäys alkoi toimimaan, mutta meidän syöttö-torjuntapuolustus laski. Syöttö oli kolmannessa erässä tosi heikko niin sen takia se meni. Pikkuisen eri osa-alueet pettivät ottelun eri vaiheissa.”

Päävalmentaja Aigars Birzulis Karelian Hurmos:

”Tottakai hyvä, hienoa voittaa, ollaan taas mukana pelissä. Ekassa erässä oli vaikeuksia syötössä. Sitten muutettiin syöttötaktiikkaa ja se rupesi toimimaan.”

Hurmoksen kausi jatkuu vierasottelulla Loimua vastaan 15.2. kello 17. Toivotaan että voitto onnistuu toistamiseen ja Hurmos pääsee entistä paremmin kiinni pudotuspelipaikkoihin.

LähiTapiolan pisteet
3 Kaunisto, Hurmos
2 Östvik, Hurmos
1 O´Dea, Loimu

PROlibero
Tarkiainen, Hurmos

#yksihurmos

facebook

instagram