Otteluraportit

Akaalle ei erääkään Urheilutalon hurmoksessa
28.2.2020

Raportti: Hurmos - Akaa Volley

Torstain viikkopelissä palattiin pitkästä aikaa Joensuun urheilutalolle lentopalloilun merkeissä, kun Akaa Volley saapui haastamaan kotijoukkuetta. Hurmokselle loppukauden jokainen ottelu on tärkeä, sillä pudotuspelipaikoista kamppaillaan usean joukkueen kesken.

Kotijoukkueen playoff-unelmat vahvistuivat, sillä Akaa kaatui puhtaasti 3-0 (25-20, 25-23, 25-22). Pientä väriä ottelun ennakkoasetelmiin toi myös se, ettei Akaan hakkuri Urpo Sivula ollut kokoonpanossa mukana. Ottelut kuitenkin pelataan niillä pelaajilla, ketä kokoonpanossa on ja tärkeintä on se, että Hurmos piti oman pään puhtaana ja sai arvokkaat 3 sarjapistettä säilymään Joensuussa.

Kotijoukkue pelasi tehokkaasti kautta linjan. Ansaitusti kolmella LähiTapiolan pisteellä palkittiinkin jenkkipassari Kyle Foley. Hurmoksen tehokkain oli tutusti hakkuri Ville Louhela. Akaa Volleyn tehokkain oli Teemu Kuusela 17 pisteellä.

Näillä kokoonpanoilla ei kuitenkaan paremmuudesta jäänyt epäselvyyttä. Vakuuttava peli tuo tärkeää itseluottamusta loppukaudelle, jossa jokainen piste on tärkeä.

LähiTapiolan pisteet
3 Foley, Karelian Hurmos
2 Östvik, Karelian Hurmos
1 Lankinen, Akaa-Volley

PROlibero
Köykkä, Akaa-Volley

#yksihurmos

facebook

instagram