Otteluraportit

Valepa ei antanut Hurmokselle mahdollisuuksia
2.3.2020

1.3.2020 Hurmos – Valepa otteluraportti

Karelian Hurmoksen ottelut jatkuivat Joensuun Urheilutalolla Vammalan Lentopalloa vastaan. Etukäteen Valepa oli selkeä ennakkosuosikki, mutta Hurmoksen hyvä vire viime pelien perusteella saattoi tuoda lisää harmaita hiuksia kokeneelle vierasjoukkueelle. Runkosarja lähenee loppuaan ja varsinkin kotijoukkue Hurmokselle olisi tärkeää saada jokaisesta ottelusta pisteitä pudotuspelipaikkaa varten. ETTA:lla on yksi ottelu vähemmän ja eroa on vaivaiset kaksi pistettä.

Tällä kertaa kotijoukkueen kannalta valitettavasti Valepa ei jättänyt epäselvyyttä paremmuudesta, vaan voitti ottelut puhtaasti 3-0 (19-25, 15-25, 23-25). Erityisesti kaksi ensimmäistä erää olivat vaikeita, kuten pisteistäkin voi päätellä. Valepa tykitti kovalla syötöllä, eikä Hurmoksella ollut eväitä taistella vastaan. Kolmannessa erässä päästiin kuitenkin kotiyleisön kovan kannustuksen saattelemana taistelemaan tosissaan erävoitosta. Taistelu päättyi kuitenkin tappioon, eikä tällä kertaa Joensuuhun jäänyt ainuttakaan pistettä.

Ero joukkueiden välille syntyi erityisesti syöttö- ja vastaanottopelissä. Lentopallopeliä on vaikeaa voittaa, ellei pallo nouse tarkasti passarille kuten tulostaulultakin voi lukea. Hurmoksen parhaana palkittu Juho Kaunisto oli myös samaa mieltä:

”Vastaanoton kanssa oli tänään vaikeaa. Alkuerissä oltiin vielä mukana, mutta oman möhlinnän ja Valepan paremmuuden myötä se oli sitten siinä.”

Runkosarjaa on jäljellä enää kolme ottelua, joista kaksi vielä pahinta kilpakumppania Oulun Ettaa vastaan. Loukkaantumisista kärsinyt ETTA kohdataan ensin vieraskentällä ja sitten runkosarjan viimeisessä ottelussa Joensuussa. Onpa välissä vielä vierasottelu Raision Loimua vastaan, joka on vain kahden pisteen karkumatkalla sarjataulukossa. Hurmoksen playoff-unelmat ovat siis täysin omissa käsissä ja toivomme varmasti kaikki, että saamme nauttia pudotuspelitunnelmasta vielä tällä kaudella!

LähiTapiolan pisteet
3 Oivanen VaLePa
2 Kaurto VaLePa
1 Räsänen Hurmos

PROlibero
Mutka VaLePa

#yksihurmos

facebook

instagram