Otteluraportit

PÄIVÄN PEILI JA SÄÄ
1.10.2017

HELPOSTI JATKOON IVANOVSIN JOHDOLLA!

30.09.2017 MAANINGAN MAHTI- KARELIAN HURMOS 0-3 (14-25, 22-25, 18-25)

Hurmos ottaa käyttöön Päivän peili ja sää- raportit. Hurmoksen Päivän peili ja sää raporteissa kerrotaan mies- ja naisjoukkueiden otteluraportit ja kuulumiset ja tietysti päivän sää. Kertojina voivat olla Kauppias, Jojot, valmentajat tai pelaajat.

Pelipäivä, ihan paras. Suomen Cupin karsintakierros käynnistettiin miesten osalta aamuparketilla ja sen jälkeen soppalounaalla. Jo lounasta hörppiessä näkyi pelaajista, että tänään ei tuu ku hyvvää.

Tänään joukkueen mukaan Maaningalle lähti pieni, mutta sitäkin innokkaampi fanijoukko ja rummut ja Ulpu. Perillä meitä odotti melko lailla hiljainen urheiluhalli. Eikä se pelin alkuunkaan mennessä juurikaan täyttynyt äänistä tai katsojista.

Ottelu oli Hurmokselle helppo ja se oli ohi ennen kuin Maaninka ehti kunnolla edes lämmetä tai kertoja siitä tarinaa tehdä. Edes pitkällä erätauolla ei Maaninka ehtinyt tehdä ryhtiliikettä, jolla se olisi noussut peliin todella mukaan. Aina erien alussa Maaninka pysyi tasaisesti matkassa mukana. Toisessa erässä johtikin vielä 22-21 tilanteessa.

Tilastoja katsoessa oltiin parempia tänään kaikilla osa-alueilla. Vastaanottolukemat 49%-62% kertovat, että Tuomaksella oli hyvät eväät tänään pelin pyörittämiseen. Kovia pommeja päätettiin laajalla rintamalla keskeltä Mikko& Mikko, laidoista/kutosesta/ykkösestä Ville, Aivars ja Miikka. Ottelupallossa nähtiin illan komein suoritus, kun Louhelan Ville tinttasi välimetristä pallon tyhjiltä kenttään. Ja sitten voittotanssiin.

Mutta en voi vaan olla taas kerran mainitsematta torjuntoja, Räsäsen Mikon sellaisia. Harjoitusturnauksista lähtien on poika napsinut niitä joka pelissä. Eilen joukkueen 12 torjunnasta viisi kirjattiin Mikolle. Kolmen erän peliin viisi, on se kova.

Ivanovs, joka muuten näyttää olevan aina hymy huulilla, ihastutti tänään sellaisilla puolustuksillaan, että mansikoiksi niitä jotkut kutsuvat. Sekös Maaningan hyökkääjiä tylsytti, kun mikään ei tuntunut jäävän kenttään. Vastustaja oli kuitenkin lukenut läksynsä ja syötöt kiersivät samettihihan kaukaa, sillä peliin tilastoihin merkittiin Ivanovsille vain kolme vastaanottoa.

Vaihdosta syöttämään toisen ja kolmannen erän lopussa tullut Joonas teki hurjia. Syötti pelissä kuuden pisteen syöttöputken ja teki kaiken kaikkiaan neljä ässää.

Ivanovs kommentit pelin jälkeen:

-        Mielenkiintoinen peli. Oli hienoa voittaa. Nyt saamme vastaamme liigajoukkueen. Ja uskon, että voimme voittaa, jos pelaamme tällä tasolla kuin tänään. Tykkäsin kovasti ilmapiiristä, joka kentällä oli. Kaikki halusivat voittaa. Myös vaihdosta tulleet tulivat kentälle loistavasti, esim. Joonas oli kova tänään syöttöruudussa. Hieno peli.

Sää:

- pilvistä, tihkusadetta, ylin lämpötila +7

Seuraavaksi Suomen Cupissa saadaan vastaan Kuopiolainen LEKA. Ottelu pelataan Urheilutalolla. Pelipäivä ratkeaa myöhemmin.

Ensi viikonloppuna Hurmoksen naiset koettavat tehdä Cupisssa saman tempun. Tuo ottelu pelataan lauantaina 7.10 Kuopiossa klo 15:00

Iloisiin kuulemiin ja näkemiin!

 

#yksihurmos

facebook

instagram