Otteluraportit

Naisten 2-sarja käynnistyi tiukalla paikalliskamppailulla
16.10.2017

Hurmos-Juju 2-3 (23-25, 25-22, 25-16, 20-25, 10-15)

Hurmoksen 2-sarja joukkue aloitti pelinsä 8.10. paikallisvastustaja Joen Jujua vastaan. Kuopion syysturnauksessa joukkueet pelasivat jatkopeleissä vastakkain ja tällöin Hurmos voitti Jujun niukasti 2-1, joten tiukkaa peliä saattoi odottaakin.

Ensimmäinen kohtaaminen molemmille joukkueille tärkeä paikka näyttää parhaimmat taitonsa vastustajalle, koska kumpikin joukkue oli lähtenyt voittamaan peliä kotisaliin.

Ensimmäinen erä meni niukasti Jujulle 23-25 mutta Hurmos pysyi koko ajan tahdissa mukana. Toiseen erään lähdettiin entistä raivokkaammalla meiningillä ja se päättyi Hurmoksen erä voittoon 25-22 pienistä notkahduksista huolimatta.

Kolmas erä meni Hurmoksen hallinnassa ja erityisesti syöttövaihdosta tulleen Essi Tarman hyvät syötöt sekä kapteeni Annamari ”Ansku” Jentsun kovat lyönnit saivat joukkueen syttymään. Kolmas erä Hurmokselle 25-16.

Neljännessä erässä ote kuitenkin höltyi ja Juju vei erän 20-25. Eritysesti helpot omat virheet ja heikko vastaanotto pelaaminen koituivat Hurmoksen kohtaloksi myös viidennessä erässä, jonka Juju vei 10-15.

Ensimmäiseksi otteluksi peli sujui paljon paremmin kuin olisi odotettu ja Hurmoksen kova yp osasto: Annamari Jentsu, Viki Kokko ja Martta Lindström saivat paljon vastuuta ja katoivat sen hyvin pieniä notkahduksia lukuun ottamatta.

Myös keskarit: Anni Tevana ja sisarukset Melina ja Leeni Tulonen hoitivat tonttinsa hyvin, vaikka huonon vastaanoton takia ei passeja paljon tullutkaan. Joukkueen ainoa passari Kirsti ”Kipa” Tikka sai siis juosta pallon perässä ympäri kenttää samoin kuin liberopaikan haltuun loistavasti ottanut Sanni Hiltunen.

Seuraavaksi Hurmos kohtaa sunnuntaina 15.10. vieraspelissään LuoWon Kiuruveden liikuntahallissa klo 15.

#yksihurmos

facebook

instagram