Otteluraportit

N1 Lentopaloseura Etta- Hurmos
16.10.2017

Simply, takkiin tuli!

Yksinkertaisesti, takkiin tuli @Lentopalloseura Etta naiset 14.10.2017 3-0 (25-19, 25-13, 23-25)

Kolme-muna. Eipähän tuossa paljon jakoja ollut. Emme saaneet omaa tekemiseen laatua, jota oltaisiin tarvittu. Kun hyvin oli kaverilla vielä tarvittavat tehot mailassa ja syöttö vahvaa, niin jälki on tuollaista. Joukkueidensa parhaat olivat pistehirmut Krastina ja Härkänen.

Peli oli hermostunutta, pelin hakemista. Menee kuukauden tauon ja loukkaantumissuman jälkeen pelikankeuden piikkiin. Nyt täytyy nollata tämä ja olla taas laskematta kaiken maailman taulukoita. Peli oli ja meni ja katseet kohti seuraavaa. NYT!

Ei niin mustaa, ettei pilvellä voisi olla myös kultaiset reunat. Saamme seuraavaan peliin varmasti kaikki loukkaantuneet pelaajat jo mukaan. Marta, Anni ja Emilia pelasivat jo eilen. Myös Isabel on palannut harjoittelemaan joukkueen kanssa ja on joukkueen mukana seuraavassa pelissä.

Hyvä, että seuraava peli on edessä nopealla aikataululla. Eikä kyseessä ole mikä tahansa peli vaan kuuma paikallisvääntö. Aina jotain ekstraa näissä otteluissa on. Tuo ottelu on maakuntaottelu, joka pelataan Outokummussa sunnuntaina 22.10 klo 13:00. Otteluun on mahdollisuus lähteä joukkueen mukana bussilla. Vieläpä ihan ilmaiseksi. Nyt on siis loistava tilaisuus jututtaa pelaajia kasvotusten. ilmoittautuminen karelianhurmos@gmail.com tai anita.taskinen@gmail.com

#yksihurmos

#yksihurmos

facebook

instagram