Otteluraportit

N2-joukkueelle ensimmäinen voitto Kiuruvedellä
20.10.2017

LuoWo-Hurmos 2-3 (22-25, 18-25, 25-16, 25-18, 11-15)

Hurmoksen naisten 2-sarja joukkue matkasi sunnuntaina 15.10. Kiuruvedelle kahdeksan pelaajan voimin ja ilman valmentajaansa Jukka Tulosta. Koko treeni viikko oli hieman hajanainen ja valmistautuminen peliin ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

Joukkueen tavoitteena oli parantaa peliä edelliseen peliin nähden mutta tulos ei ollut aivan odotusten mukainen, vaikka voitto saavutettiinkin. Omat virheet, heikko vastaanotto ja pelin ailahtelevuus antoivat vastustajalle paljon helppoja pisteitä.

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle tasaisesti ja erän keskivaiheilla peli näyttikin hyvältä. Loppua kohti ote kuitenkin herpaantui ja vastustaja otti Hurmoksen pisteissä kiinni. Lopulta erä kuitenkin päättyi, hyvien syöttöjen ansiosta, Hurmokselle 25-22. Toinenkin erä eteni melko samaan tahtiin kuin ensimmäinen. Aluksi LuoWon passari kasvatti eron jo 6-2 hyvillä syötöillään mutta Hurmos otti kuitenkin itseään niskasta kiinni ja nousi selkeään erä voittoon.

Kolmannessa erässä vastustaja aloitti pelaamisen ja Hurmos nukahti täysin. Helpot pallot jäivät kenttään ja lyöntejä ei saatu tapettua ratkaisevilla hetkillä. Säheltäminen jatkui myös neljännessä erässä ja oma hyvä peli katosi hetkeksi kokonaan. Positiivinen asia oli kuitenkin se, että ainoa vaihtopelaajamme pelissä ollut Olga Asikainen pääsi kokeilemaan taitojaan neljännessä erässä. Olga suoriutui vaihdosta kunnialla, vaikka Hurmos ei voittanutkaan tuota erää.

Viides erä lähti käyntiin tasaisesti ja molemmat joukkueet napsivat vuorotellen pisteitä. Erän puolivälissä Hurmos sai kuitenkin taas otteen pelistä ja hyvä fiilis riitti onneksi loppuun asti. Hurmos vei viidennen erän lukemin 15-11.

Pelissä olivat mukana: Kapteeni Annamari Jetsu, Viki Kokko, Sanni Hiltunen, Kirsti Tikka, Melina Tulonen, Leeni Tulonen, Olga Asikainen ja Martta Lindström. Parhaan palkittiin passari Kirsti Tikka.

Seuraava N2-joukkueen ottelu pelataan 22.10. Reijolassa klo 14. Kannattaa tulla katsomaan, saako voittoputki jatkoa ja viihdytetäänkö katsomoa taas koko rahan edestä, kun vastaan asettuu Sotkamon Jymy.

#yksihurmos

facebook

instagram