Otteluraportit

Ei jäänyt paljon lapsille kerrottavaa
24.10.2017

Hurmos-SoJy 0-3 (19-25, 12-25, 24-26)

Naisten 2-sarja joukkue kohtasi sunnuntaina 22.10. toisessa kotipelissään Sotkamon Jymyn. Ennen ottelun alkua oli pieniä kysymysmerkkejä ilmassa, pelataanko peliä ollenkaan, koska vastustajan auto oli simahtanut matkan varrelle. Peli kuitenkin saatiin käyntiin 45 minuuttia oletettua aikaa myöhemmin.
Vastustaja ei ollut ainoa, kellä oli pieniä mutkia matkassa, koska Hurmoksen peli ei lähtenyt missä vaiheessa käyntiin toivotulla tavalla: vastaanotto ja pelifiilis olivat kadoksissa. Lieneekö syynä viikolla huonosti menneet harjoitukset tai oli mikä tahansa, mutta jokainen saa kysyä sitä ihan itseltään.
Ensimmäinen erä lähti liikkeelle heikosti vastustajan puolustaessa kaikki lyönnit ja heitot peliin. Hurmos ei saanut tapettua palloa kenttään ja vastaanotto rakoili kaikilla pelaajilla. Ensimmäinen erä SoJylle ylivoimaisesti 19-25.

Toisessa erässä alku lähti hyvin käyntiin, mutta vastustaja karkasi johtoon loistavalla syöttövuorollaan. Vastaanotto ei parantunut ensimmäisestä, ja kun pallo saatiin ylös, niin sen tappaminen oli lähes mahdotonta omien virheiden ja Jymyn hyvän puolustuksen takia. Sotkamolaiset veivät toisenkin erän selvästi 12-25.

Kolmas erä oli kokonaisuutena paljon parempi kuin kaksi ensimmäistä erää. Harmillisesti hyvä fiilis löytyi vasta kolmannessa erässä ja taistelu ei riittänyt erä voittoon. SoJy vei kolmannen erän niukasti 24-26.

Pelissä olivat mukana: Annamari Jetsu, Viki Kokko, Anni Tevana, Kirsti Tikka, Sanni Hiltunen, Melina Tulonen, Olga Asikainen, Leeni Tulonen ja Martta Lindström. Myös valmentaja Jukka Tulonen oli mukana ohjastamassa joukkuetta. Joukkueen kommentti pelin jälkeen oli, että ”ei jäänyt paljon lapsille kerrottavaa ja ensi viikolla on pakko saada tempoa harjoituksiin.”

Hurmoksen seuraava peli on sunnuntaina 29.10. Savonlinnassa ja peliä on parannettava roimasti, jos joukkue aikoo pärjätä kiven kovaa Ajoa vastaan.

#yksihurmos

facebook

instagram