Otteluraportit

Kylmää vettä niskaan
30.10.2017

Karelian Hurmo- Puijo Wolley 0-3 (10-25, 21-25, 15-25) 

Vahvasti esiintyneellä Puijolla ei ollut vaikeuksia meidän vaisusti esiintyneen joukkueen kanssa.

Meidän pelissä oli keskiviikkona melkein kaikki pielessä.

Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä pysyimme vain alkumetreillä jotenkin pelissä mukana. Sitten tuli Heiskasen Elinan syöttövuoro. Meidän vastaanotto hajalle ja kun vielä hyökkäykset päättyivät usein omiin virheisiin, niin Puijolla oli kyllä todella helppo työ viedä erät nimiinsä.

Toisessa erässä nähtiin pieniä pilkahduksia taisteluilmeestä ja pysyimme jo jotenkin Puijon kyydissä. Johdimme toista erää tilanteessa 17-14, mutta vahva Puijo vei loppuerän suvereenisti 4-11. Erityisesti huonon vastaanotonkin jälkeen se pystyi todella laadukkaisiin passeihin ja koviin hyökkäyksiin laajalla rintamalla.

Joukkueen esiintyminen oli valmentajalle yllätys. Mikään ei antanut odottaa tällaista. Pelaajilla on ollut paljon vaikeuksia sairastelujen ja loukkaantumisten kanssa, mutta selittääkö sekään näin aneemista esitystä?

No, yksi yö (tarvittaessa neljä) kaiken muuttaa voi. Ja toivottavasti muuttaa, sillä viikonloppuna olemme jo seuraavassa pelissä, kun kohtaamme sunnuntaina Jyväskylässä JyväsLentiksen.

#yksihurmos

facebook

instagram