Otteluraportit

Very huva!
30.10.2017

Jyväslentis - Hurmos N1 (0-3, 23-25, 17-25, 15-25)

Se tiedettiin keskiviikon pelin jälkeen, että jotain oli muutettava. Lähdettiin kokeilemaan erilaisia uusia valmistautumismetodeja ennen peliä. Esimerkiksi Suomeen opiskelemaan tullut Isabel maistoi ensimmäistä kertaa salmiakkia. Osa pelaajista huiteli jo koko viikonlopun Jyväskylässä ja loput keskittyivät tekemään erilaisia kotitöitä. Sunnuntai aamuna lähdön koittaessa huomasimme vuokra-autossa olevan kesärenkaat ja pihalla 10 senttiä lunta. Mutta ei se mitään, supernaisemme Kirsi soitti yhden puhelun, ja näin taikoi meille alle uuden bussin ja kuljettajan.

Sitten itse peliin. Pelin alussa ottelun kuuluttajan mukaan Jyle lähti peliin ennakkosuosikkina. Ensimmäisten pallojen perusteella olisikin voinut luulla niin. Mutta karisteltuamme matkapölyt jaloista lähti peli kulkemaan sellaisilla raiteilla, että valmennusjohtokin oli ihmeissään sekä kuuluttaja joutui syömään sanansa. Vastaanotto ja puolustus oli kauden parasta, ja syötöllä saatiin Jylen vastaanottoa rikki. Omat virheet oli minimissä ja hyökkäyksessä oli monipuolisia hyviä ratkaisuja. Kaiken toimiessa näin hyvin, tuloskin oli ehdottomasti ansaittu. Parhaan pelaajan palkinnon meiltä nappasi Isabel ja kommentti pelistä; Very huva!

Ensimmäinen kierros pelattu ja taskussa kolme voittoa ja kaksi tappiota. Ensi viikko treenataan mitä sattuu ja miten sattuu ja seuraava peli onkin 12.11 Kuopiossa.

#yksihurmos

C:\\fakepath\\hurmos-puwo.jpg

#yksihurmos

facebook

instagram