Otteluraportit

Hurmos - ETTA
18.11.2017

Taipuu, muttei ole lähelläkään katketa :)

Hurmottarien peli-ilme on tällä hetkellä huikeata luokkaa, ja tämän sai vuorostaan tuntea lohkon kärkijoukkuista Oulun ETTA.
Kolme voittoa putkeen on komeaakin komeampi suoritus, sillä kaksi niistä on tullut vieraskentiltä kivenkovia joukkueita vastaan.

Koko viikko ennen oli treenattu tosi kovaa :) :) koko joukkueen voimin :) :) :) hampaat irvessä :) :) :) :)
Itse matsi ETTAa vastaan oli hämmästyttävän kaksijakoinen: vieraat veivät emäntiä aluksi kuin kuoriämpäriä. ETAn painava syöttö ja jouhevasti liikkunut torjunta veivät Hurmottarien hyökkäyksistä terän, ja näin kaksi ensimmäistä erää ansaitusti vieraille, 18-25 ja 23-25.

Pitkä erätauko, ja mitä lie Janne joukkueelle kopissa juottanut, sillä nyti peli lähti käyntiin eri reippaasti. Omaan syöttöön saatiin painavuutta (Late, Hanna) ja vastaanottokin kuntoon, niin mikäpä oli Jennan pyöritellessä peliä. Kaksi seuraavaa erää kotio selkeästi 25-19 ja 25-14.

Viides erä, ja kaikki oli taas auki voiton suhteen. Vieraat latoivat tauluun jo 0-3 lukemat, ja näytti, että nyt taitaa tulla nenään ihan avokämmenellä. Mutta eikä mitä! Joukkue näytti, että usko ei lopu ihan vähällä, vaikka tilanne jo haastava olikin. Jannen oivallisesti ajoittamalla aikalisällä ote saatiin taas itselle, ja nyt ruettiin sitten pelaamaan.
Isa veti ensin pari vähän kovempaa lämäriä kentään, ja sitten Late hoiti kylymänviileesti tärkeät syötöt törkeän pahoina vieraiden käsiteltäväksi.
Viimeisen pallon veti Marta vastustajan torjunnan käsistä kelloon, ja näin uskomattoman nousun tehneelle kotijoukkueelle voitto 15-11, ja koko matsi siis 3-2!!!

Tärkeät olivat nämä pisteet, sillä sarja on tasoittunut kärjen osalta koko ajan.
Homma jatkuu viikon kuluttua Kuortaneella, josta pisteet eivät todellakaan lähde mukaan helpolla.

 

#yksihurmos

facebook

instagram