Otteluraportit

Alamäki jatkuu
22.11.2017

Hurmos-PuWo 0-3 (25-27, 9-25, 23-25)

Sunnuntaina 19.11. pelattiin taas pienen tauon jälkeen Hurmoksen N2-joukkueen toimesta. Peli oli taas totuttuun tapaan todella ailahtelevaa ja vieraaksi saapunut Puijo Wolley otti selkeän voiton suoraan kolmessa erässä. Pelin ailahtelevuudesta kertoo se, että ensimmäisessä erässä joukkueen nostot nousivat pääasiassa hyvin ja joukkueella oli yhteensä kuusi huonoa nostoa. Toisessa erässä tilastot kääntyivät toisin päin ja kuusi hyvää nostoa ei riitä erän voittamiseen.

Ensimmäinen erä lähti tasaisesti käyntiin ja Hurmos pysyi mukana melkein loppuun asti. Erän lopussa PuWo käänsi voiton itselleen ja Hurmoksen puolella kai mietittiin, että tässä on mahdollisuus viedä lohko ykköseltä edes muutama erä.

Seuraava erä olikin sitten yksi syksyn huonoimpia, vaikka huonoja eriä N2-joukkueelta löytyy, vaikka muille jakaa. Vastaanotto ei toiminut ja lopulta, kun pallo saatiin ylös, lyönti päätyi yleensä torjuntaan tai sitten pallo heitettiin helppona vastustajan puolelle.

Kolmannessa erässä joukkue nousi taas taisteluun mukaan ja hyvien suoritusten määrä nousi merkittävästi toiseen erään nähden. Erityisesti hyvät syötöt nostivat taistelutahtoa ylöspäin mutta tilanteessa 23-23 peli murentui helppoihin virheisiin ja tappio oli selkeä.

Pelissä olivat mukana: Annamari Jetsu, Sanni Hiltunen, Leeni Tulonen, Viki Kokko, Kirsti Tikka, Melina Tulonen, Anni Tevana, Olga Asikainen ja Martta Lindström. Kaikki pääsivät kentälle kokeilemaan taitojaan.

Seuraavaksi N2-joukkue matkustaa Plokin vieraaksi Pihtiputaalle sunnuntaina 26.11. Sitä ennen joukkue viettää pikkujouluja ja toivotaan hauskaa perjantai iltaa, vaikka koko kokoonpano ei juhliin pysty osallistumaankaan.

 

#yksihurmos

facebook

instagram