Otteluraportit

Heliumpalloja
30.11.2017

Hurmottaret matkasivat tällä kertaa ei ihannaapurissa olevalle Kuortaneen Urheiluopistolle. Siellä heitä odotti huikeita kehitysaskeleita ottanut nuorten maajoukkue. 

Hurmottaret kylvettivät kauden avausottelussaan Kuortaneen joukkuetta perusteellisesti, mutta nyt saattoi olla luvassa ihan jotain muuta.
 
Vaikka matkaan lähdettiin jo edellisenä päivänä, ja pelipäivän aamuna pidettin treenit, olivat vierasjoukkueen jalat kokolailla painavat. Peruspelillä kuitenkin ensimmäinen erä kotio lukemin 25-18.
 
Peli jatkui, ja nuori kotijoukkue pisti pykälän tai pari pahempaa syöttöä tulemaan; tämä saikin Hurmoksen vastaaoton osin tökkimään. 
Liekö Urheiluopisto täyttänyt pelipallot heliumilla, sillä omat syötöt tuppasivat leijumaan useita metrejä pitkiksi. Lisäksi vierasjoukkueen jalat liikkuivat yhtä vilkkaasti kuin katiskallinen kuolleita kaloja, joten Kuortane veikin toisen erän 25-22.
 
Kolmas erä, ja kotijoukkue piti ohjia käsissään aivan loppumetreille asti vieraiden pelin tahmoessa edelleen, kunnes Hurmottarien Jenna The Kapteeni pisti tuollaisen kuuden "helpohkon" 😁 syötön putken erän loppuun. Niiden kanssa kotijoukkueen vastaanotto oli todellisessa liisterissä, ja erä lopulta meille 25-19.
 
Edellisen erän hyvä nousu virkisti selkeästi vieraiden otteita, ja peli rupesi näytämään taas sellaiselta, miltä se on näyttänyt viimeisissä matseissa.
Vastaanotto kohilleen, ja passit rupesivat hyvin napsumaan erityisesti Hannan kätöseen. Samalla puolustuspeli selkiytyi kuin taikaiskusta, syöttöihin saatiin taas tuttua painokkuutta, eikä Hurmottarilla ollutkaan vaikeuksia viedä neljäs erä itselleen 25-21.
 
Joukkue näytti taas kanttinsa tiukassa paikassa, sillä tästä pelistä oli otettava kolmen pisteen voitto.  Joukkue teki tarvittavan, ja näin
voitto kotiin lukemin 3-1. 
Katse on suunnattu tiukasti kohti seuraavaa matsia, kun kotiottelussa seuraavana sunnuntaina vastaan asettuu JyLe. 
 
 
Siellä nähdään !!!

#yksihurmos

facebook

instagram