Otteluraportit

Suomenennätys?
5.12.2017
Voiko tämän hienompaa lentopallopäivää ollakaan: vastakkain Hurmos-JyLe, panoksena ei sen enempää eikä vähempää kuin paikka ylemmässä jatkosarjassa.
Lisämausteena otteluun Suomi 100v. -juhlateema, vierainamme sotien veteraaneja ja lottia. Wau, siinäpä puitteet!
 
Homman nimi oli selvä; tästä pinnat kotiin, niin paikka auringossa on Hurmotarten.
Peli alkoi ja jatkui tasaisena aina 10:n pisteen nurkille saakka.Tässä vaiheessa Isa joutui jättämään kentän, mutta Hurmoksen laadukkaalta vaihtopenkiltä Anni hyppäsi lootaan, ja peli jatkui.
Sitten alkoi Jenna Kontkanen -syöttöshow. Nainen mätti 15, siis todellakin 15 peräkkäistä tyrmäyssyöttöä JyLen kenttään, ja yhtä äkkiä erä päättyi lukemiin 25-11. Uskomaton suoritus, eihä täs oo ennää mittää järkee !
 
Eikä tässä vielä kaikki: tämä kyseinen KippariJenna aloitti toisen erän kuudella peräkkäisellä syötöllä aina tilanteeseen 5-1 saakka. Jenna siis syötti yhteensä ainakin 21 peräkkäistä syöttöä - jos tämä ei ole yläsarjatason lentopalloilussa jonkin sortin suomenennätys, niin ainakin lähellä sitä. Anpiliivöpöl, mikä mimmi 😁!
 
Tässä vaiheessa JyLe kuitenkin pääsi mukaan otteluun, ja näytti pahasti siltä, että toinen erä kääntyy väkisin vieraille kovakätisen Saara Holmin johdolla.  Näinhän sitä äkkinäinen saattoi jo luullakin, mutta sitten Janne viskasi kentälle Saran syöttämään tilanteessa 22-24. 
Heleppo homma, tuumasi Sara, ja ensimmäinen syöttö ilmaan - ÄSSÄ! Vielä hetken Hurmos oli pinteessä, mutta Sara murjoi pomminvarmasti loputkin syötöt perille, ja näin erä väännettiin Hurmottarille 26-24. 
 
Pitkältä erätauolta takaisin kehiin, ja Hurmoksen syöttöjen rumputuli jatkui Laten toimesta. JyLe tipahti kanveesiin erän ollessa jo 24-12, eikä siitä enää noussut. Erä kotio lukemin 25-16, ja hillitty voitontanssi saattoi alkaa. 
Nuin! Paikka yläjatkosarjassa on nyt varma, kukaan ei tule enää ohi.
 
Jos Kuortaneella joukkueen pelaamissa oli hieman hortoilun makua, tänään siitä ei näkynyt jälkeäkään. Kokonaisuus oli upean ehjä: vastaanotto toimi Emin johdolla hyvin, puolustuksessa nähtiin upeita taistelupalloja, ja syöttö oli murhaavan tehokas. Ja nähtiinpä nykylentopalloilussa nykyisin  harvinaisia kuviohyökkäyksiäkin á lá Hanna & Marta.
 
Ennen ansaittua joulutaukoa pelataan vielä paikallisvastustaja Juju Joensuuta vastaan 9.12. Urheilutalolla. Tuupa kannustamaan Hurmos kuudenteen peräkkäiseen voittoon.

#yksihurmos

facebook

instagram