Otteluraportit

Putkessa
11.12.2017

Runkosarjan viimeinen peli  lätkittiin vierasottelussa Juju Joensuuta vastaan. Odotettavissa oli tasaista vääntöä, ja sitä myös saatiin koko rahan edestä.

 
KoutsiJanne laittoi Hurmottarien aloituskuusikon kokolailla uusiksi, ja laatikkoon hyppäsivät Jenna, Hanna, Kassu, Sara, Henu, Anni ja liberoksi tietysti Emi.
 
Kaksi ensimmäistä erää väännettiin tasaisesti Jujun napatessa ekan ja Hurmos otti toisen, lukemat  kummassakin erässä voittajalle 26-24.
 
Hurmottarien kone näytti olevan jos ei aivan sammuksissa, niin ainakin joutokäynnillä kolmannessa erässä, sillä sen emännät veivät 25-19.
 
Neljänteen erään joukkue hieman syttyi pelaamaankin, erä meille 25-17.
 
Viides erä, mitä vain voi tapahtua. Tasaisesti mentiin, mutta  Hurmos pystyi armottomalla rutiinillaan  puristamaan niin, että erä kotio 15-12, ja matsi meille 3-2.
 
Ottelu ei noussut millään asteikolla klassikoiden joukkoon, ehkäpä sen merkityksettömyys tahtomattaankin näkyi pelaajien otteissa. 
Mutta Hurmos teki taas vaadittavan, ja nyt voittoputki on huikeat kuusi voittoa. 
Mikään muu joukkue ei 1-sarjan runkosarjassa pystynyt moiseen, siispä melekoenen suoritus! 😁
 
Runkosarja on siis paketissa. Tällä syksyllä on ollut pituutta kuin ...pitkällä syksyllä, mutta voidaan todeta, että joukkue on syksyn hämärissä, ikään kuin salassa, kasvanut  ( ei fyysisesti 😂 ) huikeisiin mittoihin. 
Harvat osasivat odottaa Hurmottarilta - vielä harvemmat uskalsivat sanoa sen ääneen - tällaista suoritusta.
Pelitaktiikan muutos muutti  kurssin kolmessa yössä turpalöylytappiosta (kotipeli PuWoa vastaan) voittajajoukkueeksi, ja joukkueen henkinen kantti onkin tällä hetkellä huippuluokkaa. Näyttää siltä, että Hurmottaret vaativat tiukkoja tilanteita syttyäkseen palaamaan omalla, kovalla tasollaan. 
On nää huikeita mimmejä!! 😘
 
Valmentajalla on luonnollisesti  iso osa joukkueen onnistumisissa, ja Janne onkin omaperäisellä, perisavolaesella tyylillään loihtinut joukkueeseen voittamisen meiningin
Jannen saldo naisjoukkueiden valmentajana on varsin komeata katsottavaa: ensin NiceTeamin ohjaksissa 1-sarjan välieriin, viime vuonna hän nosti Nicen takaisin 1-sarjaan, ja nyt tuo nousijajoukkue porskuttaa ylemmässä jatkosarjassa Hurmos -lippu korkealla. 
 
Nyt hengähdetään hieman, hetken päästä nautitaan joulusta ja syödään hyvin. Sen jälkeen saatetaan hieman treenataankin, mutta sitten kokka kohisten kohti uusia haasteita! 
Lopetellaan tämä tarina KoutsiJannen legendaarisiin sanoihin: "Open is closed!" 😋 
 
 
 
Oikein Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!!!

#yksihurmos

facebook

instagram