Otteluraportit

Vihdoin se toinenkin voitto
16.12.2017

Juju-Hurmos 0-3 (17-25, 22-25, 23-25)

Olipa kerran Juju ja Hurmos, jotka kävivät taas paikalliskamppailun sunnuntaina 10.12. Reijolassa. Tällä kertaa Hurmoksen N2-joukkue oli vahvempi selvin lukemin, vaikka peli ei ollutkaan sitä maailman hohdokkainta. Joukkueen vahvistuksena oli lisää varmuutta peliin tuonut farmipelaaja Henna Minkkinen. 

Ensimmäinen erä eteni Hurmoksen tahtiin ja pisteitä sateli sekä hyvistä suorituksista että vastustajan lukuisista virheistä. Vastaanotto toimi ja syötöt upposivat ruutuun lähes jokaisella. Ensimmäinen erä siis selkeästi Hurmokselle 25-17.

Toisessa erässä keskittyminen hieman herpaantui ja vastustaja oli päästä hetkeksi niskan päälle mutta selkäranka ei onneksi missään vaiheessa katkennut ja Hurmos sai taas pelistään kiinni. Vaikka erä oli virhe rikas, Hurmos vei toisenkin erän 25-22. Huomattavissa kuitenkin oli, että vastustaja ei aikonut luovuttaa.

Seuraavaan erään Juju vaihtoi kokoonpanoaan ja uusi passari sekä libero vaihdettiin kentälle. Hurmos ei kuitenkaan hämmentynyt äkillisestä muutoksesta vaan jatkoi hyväksi havaitulla kokoonpanolla ja vei kolmannenkin erän niukasti 25-23 suoraan Jujun nenän edestä.

Paikalla sunnuntaisessa pelissä olivat: Kapteenina toiminut Viki, Henu, Kipa, Mellu, Martta, Anni, Olga, Sanni ja Leeni. Valmentaja Jukka Tulonenkin oli kärppänä paikalla.

N2-joukkue pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina 17.12. ja vastaan asettuu ensimmäisellä kierroksella voitettu LuoWo. Jatkaako Hurmos voittoputkeaan vai viekö LuoWo toisen kohtaamisen? Entä, mikä on Hurmoksen kokoonpano?  

#yksihurmos

facebook

instagram