Otteluraportit

Rutiinivoitto Nurmosta
8.10.2018

Hurmos osoitti hyvää asennetta Nurmossa ja hoiteli nuoren kotijoukkueen puhtaasti 3-0 (25-22, 25-18, 25-14). Ottelu oli koko ajan vierasjoukkueen hallussa eikä suurta vääntöä ottelun voittajasta nähty.

Ensimmäisessa erässä Hurmos hieman käynnisteli koneitaan ja erä etenikin tasaisesti aina noin 20 pisteeseen asti, jolloin kokeneempi vierasjoukkue kiristi hieman kaasua ja repi riittävän eron omalla syöttövuorollaan. Hurmos piti Jymyä mukana erässä lähinnä heikolla torjuntapelillä ja lukuisilla omilla virheillä.

Toisessa erässä ensimmäisen erän hölmöyksistä oli opittu ja virheitä nähtiin enää syöttöruudussa. Torjunnan tiivistyttä ja oman side-out hyökkäyksen kulkiessa erän alun jälkeen, Hurmos rallatteli selkeään erävoittoon. Toisessa erässä Coach Aigars pääsi jo pyörittämään vaihtoja antaen kaikille pelaajille peliaikaa.

Kolmanteen erään myös Jymy vaihtoi runsaasti pelaajia nuorentaen aloitusseitsikkoaan entisestään. Hurmos jatkoi samalla seitsikolla, jolla lopetti edellisen erän. Päätöserä ratkesi heti ensimmäisillä syöttövuoroilla vierasjoukkueen onnistuessa tekemään omia pisteitä niin torjunnalla kuin jatkohyökkäykselläkin.

Hurmoksen härkäviikko on nyt startattu ja keskiviikkona vastus on jo hieman eri luokkaa kun Urheilutalolle saapuu SaVo volley.

Ottelun tilastot:

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/ottelu.php?otteluid=230759 

#yksihurmos

facebook

instagram