Otteluraportit

Nurmon Jymy tyly vastustaja Suomen Cupissa
23.10.2018

Suomen Cup -ottelu Hurmoksen naisten osalta oli taputeltu selkeästi, kun vierasjoukkue Nurmon Jymy näytti liigajoukkueen ja ykkössarjajoukkueen tason eron. Jymy voitti ottelun 0-3 (22-25, 13-25, 16-25). Jymylle oli iskenyt edellisenä yönä vatsatautiepidemia ja he olivat liikkeellä vain seitsemällä pelaajalla. 

Ensimmäinen erä aloitettiin tasaisesti ja rinta rinnan mentiin eteenpäin, kunnes puolessa välissä erää Jymy otti pienen kaulan ja vei sen loppuun asti. Hurmos sai kaunisteltua hieman numeroita viisailla hyökkäysratkaisuilla ja erä päättyi 22-25. 

Toiseen erään hieman kuusikon muutosta ja pakka meni sekaisin. Tilanne oli vastustajalle tylysti 3-21. Muutaman oman paremman suorituksen ja Hanna Härkäsen hienolla syöttövuorolla saatiin loppu paremmaksi, jotta kolmanteen erään olisi helpompi lähteä. Toinen erä päättyi 13-25. 

Pitkän erätauon jälkeen Jymy otti heti kuskin roolin. Ajoittain saatiin pitkiäkin palloralleja, mutta huolellisemmat otteet näkyivät vastustajan niin hyökkäys- kuin puolustuspelissä. Viimeinen erä vastustajalle 16-25.

Ottelun parhaina palkittiin molempien joukkueiden neloset, Hurmokselta Hanna Härkänen (14/+13) ja Hilkka Hujanen (19/+14). Hanna pelasi hienon syöttöpelin tehden kuusi ässää ja ottaen kaksi torjuntaa. Vastustajan hyökkäysprosentti oli 47%, he osasivat käyttää hyvin hyödyksi koko kenttää. Oma pelaaminen tulisi olla virheetöntä, jotta tällaista joukkuetta vastaan pystyisi taistelemaan. Yleisöä oli saapunut paikalle tiistai-illaksi 131 henkeä. 

Ensi sunnuntaina pelataan tuplapelit, kun naiset kohtaavat Helsinki Volleyn klo 13.00 ja miehet heti perään Nurmon Jymyn klo 17.00. Tervetuloa!

#yksihurmos

facebook

instagram