Ajankohtaiset tiedotteet

Tärkeitä pisteitä hakemaan
10.11.2018

Hurmoksen miehet on viime aikoina pelanneet harvakseltaan. Nyt tähän tulee muutos sillä miehillä on tämän vuoden puolella jäljellä vielä kuusi runkosarjan ottelua ja helmenä Suomen Cupin puolivälierä kotona Kokkolan Tiikereitä vastaan. Nyt pelataan siis joka viikonloppu ja vähän viikollakin ennen joulutaukoa.

Sunnuntaina otetaan siis suunnaksi Jyväskylä #yksihurmos merkeissä eli naisten kanssa reissuun. Määränpäässä Hurmosta odottaan JyväsLentis, jonka miehet kaatoivat kauden ensimmäisessä kotiottelussa puhtaasti ja ongelmitta 3-0. Viimeisestä ottelusta on kuitenkin kulunut jo kaksi viikkoa ja ottelutuntuma ei varmasti ole parhaimmillaan, tosin fyysisesti ja henkisesti ei ainakaan väsymystä pitäisi olla havaittavissa.

Jyväslentis taistelee tärkeistä pisteistä aivan pudotuspeliviivan alapuolella, mutta pääsevät lähtemään Hurmosta vastaan pelattavaan peliin paineettomasti, sillä selkeähkönä altavastaajana otteluun on aina helppo lähteä. Hurmos tiedostaa tämän ja odottaakin vastaansa rennosti ja railakkaasti pelaavaa kotijoukkuetta, jota ei ihan rutiiniläpsimisellä kaadeta. Onneksemme katsomossa istuu lauma äänekkäitä tyttöjä kannustamassa! 😉

Naisilla tarkoituksena jatkaa voittoputkea

Entisellä Kaisa Jokisella, nykyisellä Nymanilla vahvistunut Jyväskylän Lentopallo on tämän sarjan villejä hevosia. Kaisan kokemus seminuoressa JyLe-laumassa tuo varmasti paljon ratkaisuja, kun haastellaan viimeisistä voittopalloista. Ne jotka Kaisaa ei tiedä niin on kuulunut lukuisia vuosia Suomen kärkeen pahoilla, vanhan koulukunnan jalat maasta leijoillaan ja hyvällä torjunnallaan. Toinen vastuunkantaja on liigassakin pelannut ja tauon jälkeen takaisin parketille palannut Heta Rissanen, josta huhujen mukaan myös Hurmos oli erittäin kiinnostunut. Hyvä vasenkätinen hyökkäyspään pelaaja, jolta sujuu myös vastaanotto. 

Kaikki tietää että JyLe on erittäin puolustusasenteeseen nojaava joukkue, joka ei helppoja palloja jätä kenttään. Hurmos matkustaa isänpäivänä erittäin korkealla hyökkäys- ja syöttöasenteella, jolla pyritään ratkaisemaan ottelu. Hurmoksen sairaslistalta palaava, 20 pisteen keskiarvolla pelaava laituri Milja, tuokin joukkueeseen juuri tarvittavan kovuuden hyökkäyksiin. 

Hurmos haluaa toivottaa jokaiselle isälle hyvää isänpäivää!

#yksihurmos

facebook

instagram