Ajankohtaiset tiedotteet

Kolmen pelin kotiviikonloppu
16.11.2018

Sunnuntaina heti naisten taistelun tauottua urheilutalon valtaavat pitkästä aikaa miehet, kun kolmen viikon tauon jälkeen päästään taas kotikentälle pelaamaan. Verkon toiselle puolelle matkustaa Tampereelta yllätysvalmis Aitolahden Riento.

Isännät ovat edelleen marssineet voitosta voittoon ja varsinkin kotikentällä on vieraanvaraisuus ollut kaukana, kun kaikki vastustajat on lähetetty kotiin ilman yhtäkään erävoittoa. Tosin viime viikonloppuna Jyväskylässä meno oli vielä vakuuttavampaa kun JyväsLentikselle kirjattiin kolmeen erään vain 35 pistettä.

Summasummaarum Hurmoksen juna kulkee suunnitellusti ja peli toimii tällä hetkellä hyvin. Pienet loukkaantumisetkin on saatu selätettyä ja kaikki pelaajat ovat valmiina kehiin.

Aitolahden Riennolla kausi taas on sujunut mollivoittoisesti, sillä koossa on vasta yksi voitto. Viime kaudella niukasti pudotuspeleistä jääneellä Riennolla alkaa olla jo hieman kiirettä tavoittaa karannut kahdeksas sija, jonne eroa on seitsemän pistettä.

Mielenkiintoisen Riennosta tekee kuitenkin farmisopimus Akaa-Volley Mestaruusliigajoukkueen kanssa, joten pelaajia voi melko vapaasti liikuttaa joukkueiden kesken. Akaa-Volley:llä ei ole omaa peliä sunnuntaina, joten Aitolahden joukkue saattaa saada täydennystä reissuun.

Riento tarvitsee kipeästi pisteitä tai pudotuspelihaaveet voidaan haudata jo syyskauden jälkeen. Joensuusta iso yllätys maistuisi varmasti, mutta kuten todettu Hurmos on ollut vieraille tyly. Sunnuntaina katsotaan jatkuuko sama ralli.

Kamppailu Idän kruunusta!

Pirteitä otteita esittänyt Hurmos saa vastaansa lauantaina sarjajohtajan Puijo Wolleyn Kuopiosta ja Puman Helsingistä.

Puijo-peli luo siinä mielessä erityistä värinää kun puhutaan joukkueesta, joka viime kaudella voitti 1-sarjan mestaruuden. Joukkue on muuttanut koostumustaan ja erityisesti meillä hyvin kauden aloittanut Anniina Kastarisen siirto täksi kaudeksi Hurmokseen on tuonut erityisesti energiaa joukkueen sydämeen. Syyskuussa Hurmos kaatoi Puijon harjoitusottelussa ja varmasti tälle jatkoa tulee hakemaan nälkäinen karhulauma.

Puijolla on omat kulmakivensä, jota aloitamme kuluttamaan ensimmäisistä palloista lähtien. Hurmos tunnetaan ympäri Suomea kovan harjoittelumentaliteetin joukkueena.

- Korjasimme kesällä jokaisen pelaajan fysiikkatottumukset ja keskityimme maksimivoiman kehittämiseen, määrään johon pelaajat eivät olleet tottuneet, mainitsee päävalmentajana ja seuran fysiikkavalmentajana toimiva Jani Huoponen.

- Tämä on varmasti näkynyt katsomoon, kun pelaajat eivät ole kauden alussa terävimmillään, jatkaa Huoponen.

Tämä tietoinen valinta tehtiin yhdessä seuran kanssa, joka pelaajilla oli jo tiedossa kauden alussa.

- Viimeinen kuukausi ollaan muunnettu voima nopeudeksi, joka alkaa näkyä erittäin pirteänä puolustuspelaamisena.

Erityisen tyytyväinen on joukkueen libero Emilia Sieviläinen, joka tuntuu löytäneet eri vaihteen itsestään!

Erityisesti kiitosta päävalmentajalta saa koko joukkue asenteesta taistella jokainen pallo loppuun ja halu voittaa. Jokainen pala alkaa loksahtaa paikoilleen.

- Olemme joukkue, jota vastaan kukaan ei halua pelata!

Tämän saa kokea Puijo Wolley ja Puma seuraavana viikonloppuna.

Lauantaina klo 13 vastassa Puijo Wolley. Supersunnuntaissa naisten peli klo 13 Puma ja miesten peli klo 17 Aitolahden Rientoa vastaan. Nähdään Urheilutalolla!

#yksihurmos

facebook

instagram