Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmos ja Joensuun kaupunki tuovat yhdessä esille kaupungin 170-vuotista taivalta
18.11.2018

Joensuun kaupunki juhlii tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuottaan ja Joensuu- sekä perustamispäivää vietetään 29.11. Tämä juhlavuosi näkyy poikkeuksellisesti myös Karelian Hurmoksen tavallisissa peliasuissa sekä erikseen teetetyissä Joensuun kaupungin juhlapelipaidoissa, joita Hurmoksen miehet ja naiset pitävät yhden koti- ja vieraspelin ajan perustamispäivän lähettyvillä.

Juhlapelipaidat ovat osa Joensuun kaupungin kanssa tehtyä yhteistyösopimusta, jolla haluamme tuoda esille kaupungin pitkää historiaa niin maakunnassa kuin sen ulkopuolellakin.

Tavallisissa pelipaidoissa näkyy oikeassa rinnassa pyöreä 170-vuotislogo kaupungin siluetilla. Erikseen teetetyt pelipaidat ovat täysin Joensuun kaupungin ja niihin ei tule pelipaitamainoksia normaalien pelipaitojen tapaan. 

Naiset pelaavat juhlapelipaidoissa kotipelinsä sunnuntaina 18.11 pääkaupunkiseutulaista PuMaa vastaan ja miehet sunnuntaina 25.11 Rantaperkiön Iskua vastaan Joensuun kaupungin isännöimässä ottelussa.

Vieraspelit pelataan sunnuntaina 2.12 molempien osalta samana päivänä, kun naiset matkaavat KoLe-57 ja miehet Karhulan Veikkojen vieraaksi yhteisellä pelireissulla. 

#yksihurmos

facebook

instagram