Ajankohtaiset tiedotteet

Sunnuntaina juhlitaan Joensuuta Urkalla!
23.11.2018

Sunnuntaina Joensuun kaupungin isännöimässä Joensuun 170-vuotisjuhlaottelussa vastaan asettuu jo viime kaudelta rakas Rantaperkiön Isku.

Vaikka runkosarjaa on jäljellä vielä noin puolet on taistelu runkosarjan voitosta ja suotuisammasta pudotuspelitaipaleesta täydessä käynnissä. Joukkueet ovat jakautuneet karkeasti kolmeen ryhmään, kärkijoukkueisiin, keskikastiin ja pudotuspeleihin pääsystä kamppaileviin.

Tulevana sunnuntaina on Urheilutalolla niin sanotusti kuuden pisteen ottelu, kun Rantaperkiön Isku saapuu Hurmoksen vieraaksi. Tässä ottelussa pedataan jo vahvasti sijoituksia ajatellen runkosarjan voittoa. Tällä hetkellä siinä ovat tiukimmin kiinni Hurmos, Mahti ja Isku, tosin Kyyjärvelläkin on varmasti vielä sanansa sanottavana. Yhtä kaikki runkosarjan kärjen sijoutukset ratkeavat juuri näissä kärjen keskinäisissä otteluissa.

Hurmos ja Isku ovat kohdanneet jo kerran aiemmin, jolloin Hurmos oli vahvempi erin 3-2. Tappio on perinteikkään Iskun kauden ainoa, joten laadukas porukka marssii sunnuntaina Urkalle!

Vieraspelissä Hurmos oli edellisenä päivänä pelannut pitkän ottelun Turussa ja tällä kertaa asetelmat voivat hyvinkin olla käänteiset, sillä Isku pelaa lauantaina varmasti tiukan ottelun Maaningan Mahdin vieraana. Hurmoksella kunto kesti Tampereella kääntää ottelu edukseen, nyt nähdään kuinka Tampereella on kesällä treenattu. 

Kotijoukkue on marssinut totuttuun tyyliinsä voitosta voittoon eikä viimeisimmissä peleissä ole verkon toiselta puolelta saanut kunnon vastusta. Nyt tilanne on toinen sillä kahdessa seuraavassa pelissä (Isku ja Kokkolan Tiikerit) on edessä kovat mittarit joukkueen vireestä.

Viime ottelussa Rientoa vastaan loukkaantuneen Tuomas Karjalaisen tilanne osoittautui pelättyä lievemmäksi mutta sunnuntaiseen peliin apuun pyydetty Joonas Ryhänen on silti joukkueen mukana. Tämän parempaa ja tutumpaa passaria ei olisi joukkue voinut toivoa ja hyökkäystemmot ovat osuneet kohdilleen jo ensimmäisistä harjoituksista lähtien.

Ottelu toimii myös loistavana kenraalina keskiviikon Suomen Cupin puolivälierään Kokkolaa vastaan. Katseita on suunnattu jo tuohonkin peliin mutta viimeistelyharjoitusten pääpaino on tietenkin ollut sunnuntain Iskun kaadossa. Tule juhlimaan kanssamme 170-vuotiasta Joensuuta!

#yksihurmos

facebook

instagram