Ajankohtaiset tiedotteet

Nyt pelataan isoilla panoksilla!
27.11.2018

Keskiviikkona Joensuun Urheilutalolla pelataan paikasta Suomen Cupin neljän parhaan joukkoon, kun tiikerilauma Kokkolasta saapuu mittaamaan Hurmoksen kyvyt.

Mestaruusliigan muutaman vuoden takaisen ykkösjoukkueen meno on parina viimeisenä vuonna hieman hidastunut, mutta joukkue kuuluu edelleen vakiokalustoon pudotuspeleissä kaudesta toiseen, joten kotijoukkueella on edessä todellinen mittaus omaan tasoonsa.

Vierasjoukkueen ykköstykkinä alkukaudella on ollut latvialainen Edvarts Buivids, joka johtaa Mestaruusliigan pistepörssiä. Joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja on myös latvialainen Aleksandrs Kudrjasovs. Molemmat pelimiehet ovat hyvinkin tuttuja Hurmoksen päävalmentaja Aigars Birzulikselle. Nähtäväksi jää minkälaiset sopat Aigars keittää maamiehiään varten.

Muuten joukkue koostuu tasaisen varmoista Mestaruusliigapelaajista, jotka pystyvät parhaimmillaan pelaamaan todella laadukasta lentopalloa. Kotimaisesta kaartista ehkä nimekkäin on joukkueen passari Kalle Määttä, jolla mestaruusliigapelejä on lähemmäs 500 kappaletta!

Kokkola on viime aikoina pelannut tiukkoja otteluita, mutta mikään tulikuuma joukkue se ei tällä hetkellä ole, sillä marraskuun aikana joukkue on pelannut viisi ottelua, joista se on voittanut vain yhden. Tätä trendiä Hurmos lähtee tosissaan jatkamaan!

Hurmos kärsi sunnuntaina 1-sarjahistoriansa ensimmäisen kotitappion, kun Rantaperkiön Isku haki pisteet Joensuusta. Joukkueen koko kauden kestänyttä hyvää virettä ei kuitenkaan yksi ohipeli juuri hetkauta. Hurmos on tähdännyt tähän otteluun jo tovin, ja kaikki lataus on keskiviikkona pelissä.

Keskiviikkona klo 18.30 on taas tarjolla kunnon lentopalloa Urkalla! PS. Kannattaa saapua ajoissa varaamaan itselleen paikka.

#yksihurmos

facebook

instagram