Ajankohtaiset tiedotteet

Sunnuntaina vierasreissulle Kymeen
30.11.2018

KoLen ensimmäinen kausi on alkanut vaikeasti 1-sarjassa. Viime kauden selkeä, alemman sarjatason mestari, nosti keväällä paikallisen hypen lentopalloon.

Viime kaudella voitosta voittoon taivaltanut Kouvola, on tällä kaudella joutunut todellisen tasonmittauksen eteen, kun saldoksi tällä hetkellä on kertynyt vain yksi voitto.

- On mahtavaa palata Kouvolaan lentopallon pariin. Pelasin viimeiset vuodet KoLessa ja todellakin tiedän millainen tuki paikallisilla on omiaan kohtaan, pohtii päävalmentaja Huoponen.

Kouvolan yleisöä voi verrata lähes joensuulaiseen hurmokseen.

- KoLe on asennejoukkue, jonka taistelutahto ja näyttämisen halu kotiyleisölle, tekee joukkueesta haastavan vastustajan.

Hurmoksen miesten onnistuminen Suomen Cupissa on vahvistanut uskoa myös naisten puolella.

- Tällä hetkellä seurassa on todella korkea asenne jokaisessa harjoituksessa ja ottelussa.

Viime viikon naiset saivat ansaitun vapaan viikon, johon kuuluivat kahdet vapaaehtoiset harjoitukset. Joukkue on valmistautunut kuluneella viikolla hyvin, jossa keskitytty kehittämään vahvuuksia entisestään ja tuotu hieman lisää variaatioita puolustukseen.

- Hurmos on todellakin valmis sunnuntaina kohtaamaan KoLen!

KoLe-57 järjestää ottelussaan yhdessä Hope ry kanssa keräyksen, joka mahdollistaa monen perheen joulun. Tähän osallistuu myös Karelian Hurmoksen naiset tuomalla lahjat niitä tarvitseville.

- On aina kunnia olla mukana tukemassa hyvää.

Keskiviikon voittotunnelmissa miehet matkaavat Karhulaan 

Suomen Cupin juhlien jälkeen on aika palata taas 1-sarjan pariin ja ottaa suunnaksi Kymenlaakson helmi Karhula.

Jaossa on taas tärkeitä pisteitä molemmille, sillä Karhulan Veikot taistelee pudotuspeliviivan tuntumassa ja Hurmos sarjan kärkitilasta. Karhulalla tosin pelejä on pelattuna vasta kahdeksan, joten nousua sarjataulukossa on odotettavissa.

Kuten sanottu Karhula on pelannut selvästi vähiten otteluita koko sarjasta. Kahdeksasta pelistä voittoja on kertynyt viisi. Tosin ennakolta sarjan kärkijoukkueita he eivät ole onnistuneet voittamaan.

Kyseessä on kuitenkin varsin laadukas joukkue 1-sarjaan ja pudotuspelipaikka on ilman ihmeitä jopa todennäköinen. Edellisestä sarjapelistä Veikoilla on aikaa kaksi viikkoa, joten joukkue on päässyt rauhassa treenaamaan ja virittelemään koneita tulevaan sunnuntaihin.

Hurmos lähtee otteluun tietysti loistavilla fiiliksillä Suomen Cupin menestyksen jälkeen. Viimeksi, kun Hurmos kaatoi Cupissa Savo Volleyn oli seuraavaan sarjapeliin valmistautuminen hieman hukassa mutta nyt tämä tilanne on jo tuttu eikä vahingon anneta toistua. Karhulaa vastaan on nappien oltava kiinni, sillä ylimääräiseen siimaan Veikot tarttuvat varmasti.

Oman tunnelmansa peliin antaa pienehkö sali, jossa yleisöä käy kuitenkin mukavasti ja tunnelma on lämmin. Nähtäväksi jää kuinka suuri fanilauma on odottamassa Mikko Suomalaisen kotiinpaluuta. Hurmoksen keskitorjujajärkäle oli nostamassa Veikot ykkössarjaan pari kautta takaperin.

Odotettavissa hienoa 1-sarjan lentopalloa!

#yksihurmos

facebook

instagram