Ajankohtaiset tiedotteet

#yksihurmos tapaan sunnuntaina Kuortaneelle
14.12.2018

Hurmoksen naiset ja miehet lähtevät yhteiselle pienelle joulureissulle Kuortaneella. Ensin naiset pelaavat klo 15 Kuortaneen nuoria vastaan, jonka jälkeen miehet valtaavat Lähitapiola-Areenan taraflexin klo 17. Saa nähdä miten käy, kun kaksi tuntia aikaa pelata peli. 

Karelian Hurmoksen naiset kohtaavat hienosti kautensa aloittaneen nuorten maajoukkueen Kuortaneelta. Kuortane on joukkueena joka vuosi mielenkiintoinen ja koostumus muuttuu kunkin ikäluokan parhaiden mukaan. Tänä vuonna joukkueessa on kaksi tasavahvaa passaria pyörittämään nopeaa ja monipuolista peliä.

Hurmoksen naiset ovat palanneet LP Viesti tappion jälkeen perusasioihin ja heikkouksien kehittämiseen. Molempien joukkueiden syöttö esittelee suurta roolia myös viikonlopun pelissä. Hurmoksen vastaanoton tökkiessä Viesti-pelissä, on tilanteeseen tulossa muutos, kun kokoonpanoon saadaan takaisin vastaanottospesialistit Nea Hämäläinen ja Henu Minkkinen.

Syyskauden päätös Kuortaneella

Karelian Hurmoksen miesten syyskauden viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina Kuortaneella nuorten maajoukkueen valmennuskeskuspoikia vastaan. Vastassa siis nuori ja "tuntematon" joukkue, josta ei ennakkotietoa hirveästi ole.

Viime kauden Kuortaneen vahvan nipun pelaajat lähtivät tälle kaudelle uusiin maisemiin ja tilalle ovat tulleet uudet juniorit. Joukkue on siis taas nuorempaa ikäryhmää lukion ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoita.

Nuori joukkue on ollut alkukaudella välillä vaikeuksissa, mutta on onnistunut myös napsimaan voittoja kolme kappaletta. Otteet ovat olleet nuorille tyypillisen epätasaisia mutta joukkue pystyy parhaimmillaan napakkaan peliin ja on yllätysvalmis. Joukkueen paras pistemies on Joensuulaisille tutun Jimmy Hernandezin poika Sebastian Pozo Hernandez.

Kuortane on tunnetusti joukkue, joka parantaa kauden aikana eniten peliään. Valmiina saa Hurmosryhmä olla, sillä esimerkiksi viime kaudella joukkueen ainoa tappio 1-sarjassa tuli juuri Kuortaneella.

Hurmosmiehet ovat ennen reilun viikon joulutaukoa harjoitukset harjoitelleet ja katseet on suunnattu tiukasti Kuortaneen kaatoon. Sarjan kärki on niin tasainen, että enää ei pistemenetyksiin edes viisieräisen pelin voitolla ole varaa.

Kuortane on siis vielä varsin tuntematon joukkue, joten syvempiä analyysejä joukkueesta ei ole. Kliseisesti kuitenkin oma peli tulee varmasti riittämään kolmeen pisteeseen, sillä sen verran rutinoituneempi ryhmä Hurmos on.

Mikäs sen parempaa kuin lähteä tyttöjen kanssa taas reissuun! #yksihurmos

#yksihurmos

facebook

instagram