Ajankohtaiset tiedotteet

Revanssin aika
21.12.2018

Vielä ennen joulun rauhaa, sähisee Hurmoksen naiset äärimmäisen tasaisen 1-sarjan sarjapisteistä. Vain 12 pistettä sarjakärkeä hallussa pitävään LP Viesti Akatemiaan!

Viimeisimmät 3 sarjapistettä jäi Kuortaneelle kun ikänsä parhaat 17 vuotiaat nuoret neidot esittivät varmaa ja ikäisekseen kypsää lentopalloa. Juuri ennen joulua on uuden revanssin aika tästä nuoresta laumasta!

Tällä kertaa vaarana ei ole bussiin jääneet jalat, vaan kotipyhätön edut. Kulunut viikko on kulunut viimeisiä voimia keräten, jotta lauantaina Hurmos niittaa vuoden 2018 kunnialla päätökseen.

Polveaan loukannut Milja Hytönen sekä peukaloaan edelleen paketissa pitävää Jatta Kalajokea ei nähdä kokoonpanossa. Näin ollen sankarin viitta ja rooli on tarjolla kenelle vain.

Jo miesten Suomen Cup on sen osoittanut, että Joensuun urheilutalo ja joensuulainen yleisö tekee vieraidemme pelaamisesta erittäin hankalaa. Tätä tukea tarvitsee naiset juuri nyt enemmän kuin koskaan!

"Toivottavasti näemme lauantaina paikalla mahdollisimman paljon paikallisia lentopallofaneja. Hieno hetki kokoontua yhteen vielä kerran ennen joulua!", haastaa naisten päävalmentaja Jani Huoponen.

Lauantaina 22.12 klo 15.00 Urheilutalolla!

#yksihurmos

facebook

instagram