Ajankohtaiset tiedotteet

Kevätkausi käyntiin sunnuntaina!
4.1.2019

Hurmosmiehet aloittavat kevätkautensa kotiottelulla Lempäälän Kisaa vastaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli jo varhain syyskuussa, jolloin Hurmos oli parempi erin 3-2.

Ensimmäinen ottelu oli molempien joukkueiden kauden avaus ja pieneltä tauolta joukkueet saapuvat myös sunnuntaiseen koitokseen. Leki tosin pelaa jo lauantaina Mahtia vastaan, joten joulutauon enimmät karstat lempääläläiset pääsevät jättämään jo Maaningalle.

Lempäälän Kisa on totuttu näkemään 1-sarjan kärkikahinoissa jo useamman vuoden ajan, eikä tämä kausi tee poikkeusta. 15 peliä ja 12 voittoa on kova saldo, jolla irtoaa runkosarjassa tällä hetkellä neljäs sija heti kotijoukkue Hurmoksen takana.

Leki marssittaa sunnuntaina urheilutalolle viime kausilta uudistuneen joukkueen. Toki mukana ovat edelleen tutut kasvot esim. Vesanen, Silpo ja Kruuda, mutta tällä kaudella joukkueen syömähampaat ovat löytyneet uusista nuorista pelaajista. Raision Loimusta Lempäälään siirtynyt ja kauden Joensuussakin pelannut Tuomas Siirilä sekä Samposta itsensä Pirkanmaalle löytänyt Kasper Pennanen ovat joukkueen ylivoimaiset pistekuninkaat.

Hurmos palaa pieneltä tauolta levänneenä ja myös harjoitelleena. Koneet onkin syytä saada käytiin heti Leki-ottelun alusta lähtien tai vastustaja ei helpolla pisteitä Joensuuhun jätä.

Joukkueen terveystilalle näyttää taas paremmalta kun joulukuussa pari peliä nilkkavaivojen takia väliin jättänyt Teemu Silventoinen on vahvuudessa mukana. Muutenkin huhut kertovat, että pieni huili on tehnyt joukkueelle hyvää ja sunnuntaina tossu irtoaa lattiasta.

Kevätkaudesta on tulossa todella tasainen ja jopa kotiedusta puolivälierissä saa taistella tosissaan. Sunnuntainen ottelu Lekiä vastaan onkin niin sanottu "kuuden pisteen" ottelu, jossa on mahdollisuus tehdä pientä pesäeroa sarjataulukossa perässä tuleville.

Kotijoukkueella on vain kaksi peliä ennen tammikuun huipennusta 17.1 Loimaalla pelattavaa Suomen Cupin välierää. Nämä 1-sarjan molemmat ottelut ovat äärimmäisen tärkeitä otteluita valmistautuessa Loimaan Hurrikaanin haastamiseen.

Nähdään sunnuntaina klo 17.00 Urheilutalolla 1-sarjan kärkikamppailussa!

#yksihurmos

facebook

instagram