Ajankohtaiset tiedotteet

Pohjoisen reissulle viikonloppuna
11.1.2019

Karelian Hurmos palaa joulutauolta lauantaina, kun naiset matkaavat roadtripillä Ouluun ja kohtaavat Kiskon iltapäivällä klo 12.

Oulun Kisko ahkeroi ennen joulua 12 peliä, joista se voitti 8. Joukkue kärsi tappiot Helsinki Volleylle, JyLelle, LP Viestille ja yllättäen Raision Urheilijoille.

Kiskon tehotykki Roosa Määttä säestää sarjan pistetilaston 6. sijaa 170pst turvin, heti meidän oman Hanna Härkäsen (5./173pst) jälkeen!

Kisko aloittaa kevätkautensa jopa kuukauden mittaiselta joulutauolta, joten kuviot ja pelihalut ovat varmasti korkealla!

Hurmos voitti joulun alla Kuortaneen junioritähdet 3-2, joten vähintä mitä joukkueiden kohtaamisesta voidaan odottaa, on erittäin tiukka ja tasainen vääntö pudotuspelipaikasta.

Miehet jatkavat matkaa Rovaniemelle

Naisten jäädessä Ouluun, matkustavat miehet vielä pienen matkan Napapiirin Pallokettujen vieraaksi. Kohtaaminen vastakkain on ensimmäinen laatuaan tälle kautta. 

Nuorista tulevaisuuden pelimiehistä koostuva NaPa on kahdeksantena, juuri pudotuspeliviivan yläpuolella. Playoffeihin pääsemisestä käydään tiukkaa kamppailua vielä koko kevään ajan jokaisen joukkueen osalta. Isäntäjoukkue ei varmasti halua päästää vierailijoita helpolla.

Hurmos on tällä hetkellä toisena voitollisen LeKi-pelin jälkeen ja sarjaa johtaa Isku. Tarkoituksena hakea vaivatta kolme pistettä. Selkätoipilaat ovat myös kokoonpanossa ja pallo vihelletään ilmaan klo 16. 

Viikon päästä lauantaina 19.1 klo 15.30 vastassa on naisilla RaisU ja sunnuntaina vieraillaan Urheilutalolla vierasjoukkueen roolissa, kun vastassa kauden toinen paikalliskamppailu Jujua vastaan. Sunnuntaina 20.1 klo 17.00 miehet pelaa ottelun TUTO Volleyta vastaan. Otteluisäntänä toimii Kuntoutuskeskus Päivännousu.

#yksihurmos

facebook

instagram