Ajankohtaiset tiedotteet

Loimaalle kesyttämään Hurrikaania
15.1.2019

Hurmoksen lyhyen historian yksi isoimmista otteluista pelataan torstaina Loimaalla Hurrikaania vastaan. Panoksena ei ole enempää eikä vähempää kuin Suomen Cupin finaalipaikka Vammalan Lentopallon vastustajaksi.

Loimaan Hurrikaania voidaan perustellusti kutsua jo Mestaruusliigan kestomenestyjäksi, sillä organisaation kevättä on kirkastanut mitali jo seitsemän vuotta putkeen. Vaikka kultainen yksilö joukosta puuttuu, kertoo saavutus paljon seuran asemasta suomalaisessa lentopalloilussa.

Kuluva kausi ei ole tehnyt poikkeusta vaan Hurrikaani majailee tällä hetkellä Mestaruusliigan sarjataulukossa toisena 16 voitolla ja kuudella tappiolla. Tällä hetkellä joukkue seilaa kolmen voiton putkessa kukistettuaan tämän vuoden puolella Vantaa Ducksin, Savo Volleyn ja Akaa-Volleyn.

Hurrikaanin hurjimmat pelimiehet ovat ovat tuttuja nimiä monille. Antti Ropponen johtaa liigan pistepörssiä, Matti Oivanen ässäsyöttöjä sekä torjuntoja ja libero Jesse Mäntylä on kolmantena vastaanottotilastoissa.

Kaikki edellä mainitut ovat tuttuja myös maajoukkueesta, kuten myös Henrik Porkka, Tomi Rumpunen ja Eemeli Kouki, joka tosin on hetken sivussa nilkkavaivaisena. Soppaan kun lisätään yksi Suomen parhaista valmentajista Jussi Heino niin heikompaa voisi alkaa hirvittämään mutta ei Hurmosta.

Hurmos on tutusti myös mukavassa voittoputkessa ja on koko kaudella kokenut vain yhden tappion. Hurrikaanin laadukas joukkue, rouva Fortunan tarjoama vieraspeli ja keskimäärin 737 loimaalaista lentopallofania ovat kuitenkin ylivoimaisesti kovin haaste, minkä joukkue on kohdannut.

Pelkäämään joukkue ei kuitenkaan lähde, sillä peli on kulkenut mukavasti ja otteluun päästään terveenä sekä hyvin valmistautuneena. Viime viikonlopun voitokas Rovaniemen reissu toimi hyvänä totutteluna pitkän matkan jälkeiseen peliin.

Mitään syytä ei ole miksi vahvaa kotijoukkuetta ei hyvällä pelillä pystyttäisi pitämään ahtaalla, jopa voittamaan. Muistetaan, että altavastaajan asema on sopinut Hurmosmiehille hyvin.

Ottelu näkyy myös klo 18.20 alkaen Nelonen Ruutu+ palvelusta, joka on mahdollista saada kuukaudeksi ilmaiseksi koodilla HURMOS osoitteessa www.ruutu.fi/lahjakortti Koodia käyttämällä tuet samalla Hurmoksen toimintaa. 

#yksihurmos

facebook

instagram