Ajankohtaiset tiedotteet

Hurmoksellinen viikonloppu tulossa!
27.8.2017

Hurmoksen miehet starttaavat koneet käyntiin virallisesti kesän jäljiltä tulevana viikonloppuna harjoituspelitriplalla. Hurmos kohtaa kaksi kertaa virolaisen Selver Tallinnan Urheilutalolla. Virolaisseura on viime kauden Viron mestari. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pelataan perjantaina 1.9. klo 18:00 ja heti seuraavana päivänä 2.9.2017 uudelleen klo 16:00. 
Viikonlopun peleihin saadaan jo koko joukkue kasaan, kun viimeinenkin pelaaja, Ingars Ivanov saapuu Joensuuhun torstaina. Joukkue on harjoitellut uuden valmentajan johdolla reilun viikon. Salilta on kantautunut korviin, että jotain uutta ja mielenkiintoista on tulossa. Ja se on maistunut pelaajille. Miten uudet harjoitellut asiat ovat siirtyneet sitten jo itse peliin? Katsotaan! Mutta se on varmaa, että kaikki odottavat jo pelejä ja kauden alkua vesi kielellä.
Vastustaja Selver Tallinnaa valmentaa Hurmoksen päävalmentajan Birzuliksen valmentajakollega Latviasta Austris Stals. Joensuussa nähdään kovan luokan joukkue, sillä Selverin riveissä pelaa mm. kaksi Viron maajoukkueen pelaajaa, yleispelaaja Oliver Orav, 22v, 192cm ja libero Denis Losnikov, 23v, 196cm. Mikäli Viro ei etene jatkoon Puolan EM-kisoissa, niin heidätkin nähdään Joensuussa. 
Triplan täydentää Hurmoksen ja Maaningan Mahdin välinen kamppailu, joka pelataan sunnuntaina 3.9.2017 klo 16:00 Kaavilla. Siitä sitten matka jatkuukin kohti liigajoukkueita Savon Sanomien syysturnaukseen Kuopiossa.

Tervetuloa viikonloppu ja tuleva kausi!

Hurmos vs Selver

#yksihurmos

facebook

instagram