Ajankohtaiset tiedotteet

Hytönen ja Kalajoki poissa loppukauden
31.1.2019

Naisten joukkue on kärsinyt tämän kauden ajan hieman enemmän tai vähemmän loukkaantumisista ja sairasteluista.

Milja Hytönen on kärsinyt polvivamman tällä kaudella ja hänen kautensa on ohi. Puijosta tälle kaudelle Hurmokseen pelaamaan tulleella Hytösellä on ennestään kierukkavamma, joka valitettavasti uusiutui. Jatkon kannalta on tärkeää päästä keskittymään tulevaan kauteen mahdollisimman optimaalisessa tilanteessa. Toivotaan Miljalle tsemppiä polven kuntoutukseen!

Pohjois-Karjalan oman tytön Jatta Kalajoen kanssa tehtiin sopimus alun perin syyskaudesta, sillä hän lähtee vaihtoon kevääksi Tšekkeihin. Kalajoki oli naisten mukana vielä tammikuun ajan pelaten voittoisan ottelun Raision Urheilijoita vastaan. Mahtavaa opiskelukevättä Eurooppaan Jatalle! 

LP Kangasalan puolelta meidän rosterissa mukana oleva Hanna Keskinen kärsi viime viikolla olkapäävamman ja hänen tilannetta katsellaan viikko viikolta. 

Tällä hetkellä naiset ovat sarjassa sijalla kahdeksan, juuri pudotuspeliviivan yläpuolella. Takana tulevat heti pisteen tai kahden päässä LP Vampula, RaisU sekä Juju. On otettava huomioon, että Kuortane pelaa ainoastaan runkosarjan eikä jatka playoff-peleihin mukaan.

#yksihurmos

facebook

instagram