Ajankohtaiset tiedotteet

Elli-Noora Hiltunen vahvistamaan naisia
1.2.2019

Outokummun kasvatti Elli-Noora Hiltunen (25v, 178cm) liittyy loppukaudeksi Hurmoksen naisten joukkueeseen. Naisten joukkue on kärsinyt loukkaantumisista koko kauden ajan ja Hiltusen tuleminen porukkaan siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä on iso askel loppukautta ajatellen. 

Varalan Urheiluopiston kautta liigajoukkueiden mukana pyörinyt Hiltunen ei ole pelannut tällä kaudella sarjapelejä, mutta on ollut lentopallon kanssa silti tekemisissä. Porissa asuva ja lasten parissa töitä tekevä lähihoitaja käy pääasiassa peleissä. Hiltunen pelaa näillä näkymin jo lauantain ottelussa Rantaperkiön Iskua vastaan. 

- Hurmokseen tuli lähdettyä mukaan, kun Marko Kaasinen kyseli vähän, että olisiko intoa lähteä vielä pelailemaan ja hän tietäisi porukan. Kauaa asiaa ei kerennyt pohtia, kun oli päätettävä. Odotan loppukaudelta hyviä pelejä ja parhainta mahdollista sijaa. Välimatka on kyllä pitkä, mutta eiköhän se ihan mukavasti taitu joko omalla autolla tai julkisilla, kertoo Elli.  

- Tähän ratkaisuun päädyttiin siitä syystä, että Jatta ja Milja jättivät aukon laitapelaajien suhteen ja sinne tarvittiin täydennystä. Viime pelit ovat osoittaneet, että tarvitaan hyökkäysvoimaa ja Elli on tunnettu siitä, että tykkää hyökätä palloa kovaa. Elli on pelannut yleispelaajan sekä hakkurin paikkaa. Valmentajalla on valinnanvaikeus, miten peluuttaa häntä. Elli omaa erittäin hyvän ja laajan kokemuksen liigatasoa myöten sekä tuo ison annoksen rutiinia ja johtajuutta lisää, kommentoi siirtouutista urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen. 

Lauantaina 2.2 klo 17.00 Hurmoksen naiset vastaan Rantaperkiön Isku Urheilutalolla. Otteluisäntänä Kulhon Lava. Nyt jos koskaan kannattaa saapua katsomaan runkosarjan viimeisiä kamppailuja! 

#yksihurmos

facebook

instagram