Ajankohtaiset tiedotteet

Mahtava kotipeliviikonloppu tulossa - vieraita Tampereelta ja Kuortaneelta
1.2.2019

Sarjassa kolmannella sijalla kamppaileva Tampereen Isku, saapuu Joensuun grilliin. Lauantaina Hurmos ja sunnuntaina Joen Juju saa rummuttaa Iskua tärkeistä pudotuspelipisteistä.

Varmuudella pelaajat Jatta Kalajoki ja Milja Hytönen eivät ole mukana kokoonpanossa, mutta Hanna Keskisen tilanne puntaroidaan vielä perjantaina. Elli-Noora Hiltunen vahvistaa joukkuetta loppukauden ja on mukana kokoonpanossa.

Edellinen kohtaaminen päättyi Hurmokselliseen 3-0 voittoon, joten todennäköisesti myös tällä kertaa luvassa on erittäin mielenkiintoinen ja tiukka kamppailu.

Junnumaajoukkue haastaa Hurmoksen

Sunnuntaina Urheilutalolla pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Suomen lentopallon tulevaisuuden nimet tulevat mittamaan kotijoukkueen tason.

Kuortaneen valmennuskeskusjoukkue koostuu tutusti nuorista pelimiehistä. Tänä vuonna nuorimmat ovat vielä yhdeksäsluokkalaisia mutta suurin osa "jo" lukion ensimmäisen tai toisen vuoden opiskelijoita.

Ruusuilla tanssimista Kuortaneen kausi ei ole ollut, sillä sarjasijoitus on 10. Toisaalta joulun jälkeen joukkue on voittanut molemmat ottelunsa. Poikien kehityskäyrät ovat pystysuorassa ylöspäin, joten ei ole uusi asia, että Kuortane on keväällä aivan eri joukkue kuin syksyllä.

Loppusyksystä Kuortane pystyi Hurmosta vastaan tasaväkiseen peliin kotonaan. Tuolloin Hurmoksen vanhat ukot olivat erien lopussa kuitenkin viekkaampia ja hoitivat ottelun suoraan kolmessa erässä. Tasaista peliä on kuitenkin odotettavissa myös sunnuntaina!

Kotijoukkueella pyyhkii hyvin! Pienten loukkaantumisten ja sairastelujen jälkeen isännät saavat otteluun mukaan koko rosterinsa. Hurmosmiehet hoitelivat viime viikonloppuna Mahdin vieraissa suhteellisen rutiininomaisella esityksellä. Nyt päästään taas kotiyleisön eteen pelaamaan ja virkamiespalloilu saa unohtua.

Hurmos taistelee vieläkin runkosarjan voitosta eikä pistemenetyksiin ole varaa. Isku johtaa runkosarjaa vain yhdellä pisteellä ja sillä on jäljellä vielä muutama vaikeampi peli, jossa vastustaja saattaa napsia pojoja. Lentopallokevät alkaa pikkuhiljaa käynnistyä ja mikäs sen parempaa!

#yksihurmos

facebook

instagram