Ajankohtaiset tiedotteet

Betonista Karjalan perukoille
8.2.2019

Kouvolan Lentopalloilijat -57 pelaa tuplaviikonloppunsa Joensuussa, kun lauantaina matkajumeja availlaan Joen Jujun parissa ja sunnuntaina tosikoitos Karelian Hurmoksesta.

Edellinen kohtaaminen päättyi Hurmoksen 3-0 voittoon, jonka jälkeen KoLe on parantanut kuntoaan ja saanut hienoja erävoittoja niin LP Viestiltä kuin myös LP Vampulalta (3-2). KoLen ehdottomasti nimekkäimpiin pelaajiin kuuluu Sanni Rihu ja Salomäen siskoksista nuorin, Veera Salomäki.

Sunnuntain kotiotteluun päävalmentaja on kirjannut teeseihin laitatorjunnan ja yhteispelin. Torjuntaa ollaan hiottu tällä viikolla ja sama teema jatkuu sunnuntaille saakka. Yhteispelin pitäisi parantua peli peliltä, vaikka yhteisiä harjoituksia ei juurikaan saada.

Kokeneen Elli-Noora Hiltusen mukaantulo joukkueeseen onnistui Iskua vastaan, tehden 29 pistettä. Elli tullaan sunnuntaina näkemään yleispelaajan roolissa, jossa hänen vahvuutensa pääsevät paremmin esille: vastaanotto ja hyökkäys.

Varmuudella Hanna Keskinen vielä käyttää arvokasta lepoaikaa olkapään kuntoutukseen eikä saavu Joensuuhun.

S-etukortilla pääsee katsomaan ottelua kaksi yhden hinnalla, kuten viime viikolla miesten peliin ja otteluisäntänä on Liperin Höyläämö. 

#yksihurmos

facebook

instagram