Ajankohtaiset tiedotteet

Kyyjärvi ja Petru kylään
14.2.2019

Lauantaina Hurmoksen miehet saavat vierailulle aina mielenkiintoisen Kyyjärven Kykyn. Tällä kertaa mielenkiintoa lisää viime kauden Hurmoksen syömähammas Aivars Petrusevics, joka siirtyi tälle kaudelle Kyyjärven betonimiehiin.

Kyky on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, mutta on pelannut vähemmän otteluita kuin edellä olevat joukkueet, joten joukkue on vielä tiukasti kiinni kolmannessa sijassa ja mieluisammassa pudotuspelikaaviossa.

Kyyjärvi on tällä kaudella napsinut varmasti ja tasaisesti pisteitä läpi kauden. Suurempiin voittoputkiin joukkue ei ole kyennyt, mutta tappioitakin on tullut pisimmillään vain kaksi perätysten. Tällä hetkellä joukkueella on alla kahden viisieräisen ottelun häviöt Karhulalle ja Hurmokselle.

Joukkueen ykköstykkinä on häärinyt tietenkin Petrusevics, joka johtaa samalla sarjan pistepörssiä. Mikään yhden miehen show joukkue ei kuitenkaan ole, sillä yleispelaajaparina hänellä on runsaasti liigakokemusta Kokkolasta omaava Lauri Jylhä. Soppaan heitetään vielä usean vuoden liigassa pelannut Mikko Väliaho ja latvialainen passari Martins Janssons niin laatu on taattua ykkössarjan kärkeä.

Kotijoukkue lähtee otteluun jo 10 pelin voittoputkessa. Matkalle on mahtunut muutaman pisteen menetys viisieräisissä, mutta huomioitavaa on, että Hurmos on voittanut tällä kaudella kaikki seitsemän viisieräistä peliään. Puntti ei siis tiukassa paikassa ole tutissut.

Hurmos pelaa loput kolme runkosarjan peliään kotona. Väliin mahtuu vielä yksi vapaa viikonloppukin, joten joukkue pääsee rauhassa harjoittelemaan viimeisen tiukan rypistyksen ennen kevään herkistelyjä ja ratkaisupelejä.

Taas on siis luvassa herkkua aivan 1-sarjan kärjestä! Lauantaina 16.2 klo. 17.00 ja otteluisäntänä Mehiläinen.

#yksihurmos

facebook

instagram